Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2011, 13:58   #1
Teknoweb
Keyifli~Üye
 
Teknoweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Eylül 2011
Mesajlar: 32
Teknoweb is on a distinguished road
Puanlar: 2.109, Seviye: 1
Puanlar: 2.109, Seviye: 1 Puanlar: 2.109, Seviye: 1 Puanlar: 2.109, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart AkMagaza.Com Tesettür giyimin fırsat mağazası

Site Adresi:akmagaza.com

Kuruluşu Tarihi:2007

İçerik: Tesettür ve tesettür modelleri ve önemli Fırsat

Tanıtımı:



Henüz ilk ayında binlerce üyeye ulaşan, Giorgio Armani, Diesel, L’oréal Paris, Pierre Cardin, Cacharel, Özdilek, Kayra, Armine, Setrms, Tuba&VENN, Nihan, EkolOn, Paristan, DSN gibi markaların imzasını taşıyan ürünlerin satışının yapıldığı AKmagaza.com, kozmetik, parfüm, abiye giyim, ayakkabı, çanta, saat, eşarp ve Tesettür alanında üyelerine birçok alternatif sunuyor.

Davetiye şartı koşmaksızın “herkesin” üye olabileceği bir sistemle hizmete giren AKmagaza.com alışveriş kulübü konseptiyle faaliyet gösteren e-ticaret firmalarının uygulamalarındaki boşluğu doldurmayı amaçlıyor.

Alanında uzman yöneticileri, marka tedarik uzmanları, lojistik uzmanları, deneyim sahibi grafikerleri, tecrübeli fotoğrafçıları ve moda editörleri ile hızlı ve kendinden emin adımlarla ilerlemeyi hedefleyen AKmagaza.com; 40 kişilik genç ve dinamik kadrosuyla hizmet vermeye başladı.

“Herkes için alışveriş” misyonunu benimseyen AKmagaza.com, günümüzün önde gelen markalarının ürünlerini, profesyonel bakış açısı ile her bütçeye ve her kesime uygun bir şekilde sunmayı hedefliyor. Sınırlı sayıdaki seçkin ürünlerin yanı sıra, sezon trendlerini ve değişen modayı takip ederek, gelişen ve yenilikçi bir felsefeyi benimseyen AKmagaza.com markaların yeni sezon ürünlerini de yüzde 70’e varan indirimlerle 2 ila 7 gün arasında değişen kampanya sürelerinde satışa sunuyor.

Site yazılım sisteminin kurulumu ve yönetimini de üstlenen Akmağaza.com, böylece üyelerinin talep ve isteklerine en kısa zamanda cevap vermeyi amaçlıyor. Müşteri memnuniyeti ve lojistik servislerinin kalitesini ön planda tutarak pazarı ve pazar payını büyütme yolunda adımlar atıyor.

Konuyla ilgili olarak Akmağaza Operasyon ve Lojistik Müdürü Selman Can Delibaş “Henüz yeni kurulan bir alışveriş sitesi olmamıza rağmen her kesime hitap eden ürünlerimizle, kısa sürede çok sayıda üyeye ulaşmayı planlıyoruz. E-ticaret sitelerinin genelinde olan davetiye uygulamasını sistemimizde kullanmadık çünkü bizce alışveriş; birilerinin sizi siteye davet etmesiyle elde edilecek bir imtiyaz olmaktan ziyade, isim bilgilerinizi girerek ürün satın alabileceğiniz keyifli bir süreçtir. Kar odaklı olmanın ötesinde “insan odaklı” hizmet vermenin önemine inanan Akmağaza, bünyesine katacağı ünlü Türk ve Dünya markaları ve daha önce yapılmamış kampanyaları ile ilerleyen günlerde isminden bahsettirmeye devam edecektir” diye konuştu.
Teknoweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla