Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2011, 18:12   #1
Teknoweb
Keyifli~Üye
 
Teknoweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Eylül 2011
Mesajlar: 32
Teknoweb is on a distinguished road
Puanlar: 2.109, Seviye: 1
Puanlar: 2.109, Seviye: 1 Puanlar: 2.109, Seviye: 1 Puanlar: 2.109, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Facebook'da Reddedilemez Olmaya Hazır Mısın



FacebookVip® Sistemi Facebook’un kullanıcılarına sunduğu olanakları,araç gereçleri,uygulamaları kullanarak nasıl bir internet starı olunacağını öğretir.

FacebookVip®
Sistemi size göz alıcı profiller yaratmayı öğretir.Profilinizi gören kişiler nedenini kendilerinin bile anlayamadığı bir çekim hissine kapılırlar.

FacebookVip®
Sistemi ile,tek tek bakıldığında önemsiz gözüken onlarca detayın bilinçli bir şekilde kullanıldığında nasıl bir etki yaptığını öğreneceksiniz.Bu sistem size tam anlamıyla reddedilemez olmayı öğretir.

FacebookVip®
Sistemi ile Facebook kullanıcılarının bilinçaltının derinliklerinde yatan düşünceleri öğrenecek,uzun süren araştırmalar sonucu geliştirilmiş patentli teknikler ile her kullanıcı tipi için özelleştirilmiş anahtar stratejilere hakim olacaksınız.Gözalıcı bir profil fotoğrafı,profesyonelce düzenlenmiş albümler,vip-yorumlarla desteklenmiş fotoğraflar,merak uyandırıcı bir info,doğru hedef şeçimi,kusursuzca hazırlanmış bir tanışma ortamı,doğru zamanlama ve doğru stratejiler ile hiç kimsenin sizi reddetmesi mümkün olmayacaktır.

FacebookVip®
Sistemi size Facebook profillerinizi profesyonelce düzenleyerek görenlerin nedenini kendilerinin dahi anlayamadığı bir şekilde içine çekileceği profiller oluşturmayı öğretir.

FacebookVip®
Sistemi içinde psikoloji dalında uzman bilim insanlarının da bulunduğu dev araştırma ekibiyle uzun süren araştırmalar sonucu oluşturulmuştur.

FacebookVip®
Sistemi öncelikle size Vip-Profil®’e nasıl sahip olunacağının sırını tüm detaylarıyla açıklar.Vip-Foto®,Vip-İnfo®,Vip-Wall®,Vip-Friendlist® gibi özel olarak geliştirilmiş patentli kavramları ile Vip-Profil®’in yol haritasını tüm detaylarıyla önünüze sunar.

Facebook
Dünyası bizim dünyamızdan farklı tıpkı dünyamız gibi kendine özgü fizik yasalarına sahip olan bir dünyadır.Bu gerçeği gözardı ettiğimiz zaman Facebook Dünyası’nda sık sık hayal kırıklıkları yaşayacağımız kesindir.

FacebookVip®
Sistemi size -2 Yasası®,Kişisel Puanlama Sistemi®,Facebook Çekim Yasası®,Nano Detay Prensibi® ve bunlar gibi birçok patentli kavramları öğretir.
Facebook Çekim Yasası®’nı bilinçli kullanan bir insan Facebook’ta adeta bir arkadaş mıknatısına dönüşür.

Bu kitap sadece Facebook yada diğer sosyal platformlarda değil,size hayatınızın her alanında rehberlik edebilecek niteliktedir.Kitaptaki bilgiler yazılırken uzun çabalar ve derin araştırmalar sonucunda oluşturulmuş,insanın tavır ve davranışlarının temelinde yatan bilinçaltı nedenlerini önümüze seren eserlerden faydalanılmıştır.Kitabın yazım aşamasında her basamakta titizlikle durulmuş,birçok psikoloji profesörünün ,birçok araştırmacı yazarın,ve yüzü aşkın Facebook kullanıcısının fikrine danışılmıştır.Bu şekilde oluşturduğumuz sistemlerimiz en son aşamada ekibimiz tarafından Facebook ortamında teste tabii tutulmuş ve üstün başarı sağlanmıştır.

Milyarlarca nüfusu olan dünyamızda sadece ve sadece 10 farklı temel karakter tipi vardır.Biz bu 10 farklı karakter tipini masaya yatırdık.Psikoloji dalında uzman bilim adamlarının eserlerine danıştık,dünyanın önde gelen ünivesitelerinin hocalarından bizzat canlı destek aldık,yüzü aşkın Facebook kullanıcısıyla anket çalışmaları yaptık,6 ay boyunca ekibimizle beraber deneme yanılma metotları uyguladık ve sonunda her karakter tipine uygun anahtar stratejilere sahip olduk.

Bu anahtar stratejiler FacebookVip® sisteminin patentli ürünleridir ve herbiri insan psikoloji için bir bilinçaltı anahtarıdır.

[u][ı]
Teknoweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla