Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2011, 21:25   #1
eril2012
Keyifli~Üye
 
eril2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ekim 2011
Mesajlar: 27
eril2012 is on a distinguished road
Puanlar: 2.006, Seviye: 1
Puanlar: 2.006, Seviye: 1 Puanlar: 2.006, Seviye: 1 Puanlar: 2.006, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart izleylen.com ile internette video izleme keyfi

Site Adresi: izleylen.com
İçerik: Video izle, online video izle, dizi izle, müzik dinle, her telden videolar
Tanıtımı:

Izleylen.com internet üzerinden canlı olarak video izleyebileceğiniz bir video paylaşım platformudur. Sitede; Amatör videolardan, Dini videolara, Dizilerden Belgesellere kadar çeşitli kategorilerde binlerce video bulunmakta. Hoş tasarımı, kaliteli ve güncel içeriği ile diğer sitelerden ayrılan sitede üyeler için herşey düşünülmüş. Üyeler diledikleri takdirde videolara yorum yapabilir, videoları beğenerek facebook ve twitter gibi sosyal platformlarda sevdiklerinle paylaşabilir ve en önemlisi iyi bir arkadaşlık ortamı kurabilirler.

Site kodlama yapısı ve tasarımı itibariyle göz yormayan ve rahat kullanılabilir bir yapıda. Giriş yaptığınız vakit, sağ menüde sitenin içeriklerinin kategorilendiği bir bölüm göreceksiniz. Sadece tek tık ile istediğiniz tarz videolara ulaşmak mümkün. Sol üst kısımda ise, istediğiniz anahtar kelimeye göre izlemek istediğiniz videoları bulan ve size sunan arama motoru bulunmakta.



Izleylen.com üzerinde 12000 civarı video bulunmakta ve sayısı her geçen gün artmaktadır. Özellikle dizi ve müzik bölümü ilginizi çekebilecek nitelikte. Güncel olarak yayınlanan tüm dizileri anlık olarak sitede bulabiliyorsunuz.

Özetle izleylen.com, kaliteli tasarımı ve içeriği ile diğer video sitelerinden ayrılan bir yer. Onlarca kategoride binlerce video izlenmek için sizi bekliyor. Siz de bu zevki yaşamak, sevdiklerinizle değer verdiğiniz videoları paylaşmak istiyorsanız, izleylen.com doğru adres olacaktır.
eril2012 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla