Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2011, 22:58   #1
eril2012
Keyifli~Üye
 
eril2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ekim 2011
Mesajlar: 27
eril2012 is on a distinguished road
Puanlar: 2.006, Seviye: 1
Puanlar: 2.006, Seviye: 1 Puanlar: 2.006, Seviye: 1 Puanlar: 2.006, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kadın ve Moda

Site Adresi: ornekkadin.com
İçerik: Kadın, Moda, Cilt Bakımı
Tanıtımı:

Ornekkadin.com internet üzerinden kadın, moda ve cilt bakımı gibi çeşitli kategorilerde güncel ve kaliteli içerikler bulabileceğiniz bir web sitesidir.

Site kodlama yapısı ve tasarımı itibariyle göz yormayan ve rahat kullanılabilir bir yapıda. Siteye girdiğinizde üst menüde site içeriklerinin buluduğu kategorileri bir menü içerisinde göreceksiniz. Site orta kısmında bulunan manşet ile, sitenin önemle üzerinde durduğu ve güncel olarak duyurduğu konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.



Moda dünyasının nabzının attığı sitede üyelik sistemi de bulunmakta. Dileyen ziyaretçiler siteye üye olarak daha aktif ve daha dinamik bir şekilde kullanabilirler. En çok okunanlar, en çok yorumlananlar gibi çeşitli uygulamalar ile ziyaretçi içeriğe ve bilgiye doyuyor. Aynı zamanda site üzerinden hava durumu öğrenmeniz de mümkün. Bir çok içeriği facebook gibi sosyal platformlarda sevdiklerinizle paylaşabiliyorsunuz.

Özellikle kadınların önem verdiği cilt bakımı konusunda da doyurucu ve kaliteli içerikler bulmanız mümkün. Her gün onlarca makale ile güçlenen ornekkadin.com, kategorisindeki lider sitelerden.
eril2012 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla