Konu: Web Portalı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2011, 03:18   #1
Teknoweb
Keyifli~Üye
 
Teknoweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Eylül 2011
Mesajlar: 32
Teknoweb is on a distinguished road
Puanlar: 2.109, Seviye: 1
Puanlar: 2.109, Seviye: 1 Puanlar: 2.109, Seviye: 1 Puanlar: 2.109, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Web Portalı

Domain Adidomainrehberi.info

Web Sitenin Kurulus Tarihi2007

Sitenin IçerigiWeb Portali




DomainRehberi.info; webmasterlara yani web site sahiplerine hitap eden bir internet sayfasıdır. Bu internet sitesi webmasterlara sitelerini tanıtma imkanı sunmaktadır. Dileyen web site sahipleri bu alanda web sitelerini tanıtabilirler. Bunun için hiçbir şekilde ücret ödemeye gerek yok. Domainrehberi’ne web site eklemek için internet sayfasına üye olmak gerekir. Üye olmak için ücret ödemeye hiç gerek yok. Yapılan tek şey bu web sayfasına üye olmak için e- mail gibi bilgileri girerek kullanıcı adı bell lemektir. Bunu belirledikten sonra çok rahat bir şekilde sanal domain rehberinize web sayfanızı ekleyebilirsiniz. Bunun için herhangi bir lisans alımına, ücret ödemeye hiç de gerek bulunmamaktadır.

Kullanıcılar için de bu web sayfası oldukça yararlıdır. Mesela kullanıcılar bu bilgi dünyasında site taratarak şu bilgilere ulaşabilirler: Site detayları, web sitenin kategorileri, serverının lokasyon bilgileri, web sitenin işletim sistemi, backlink sayısı, alexa verileri, index atılmış olan sayfaları ve daha fazlası. Bu web sitesi sizler için oldukça yararlı olacaktır. Dilerseniz bu web sitesiyle Sitenize Doviz kuru ekleyin, dilerseniz ipden yer ve isp bilgisi edinin. Bu sanal domain dünyası aynı zamanda sizlere Web Araclari da paylaşmaktadır.

Adından da anlaşıldığı üzere bir domain rehberi olan bu web sitesi hem webmasterlara hem de diğer internet kullanıcılarına gerçekten de bir sanal rehber görevini görmektedir. Bu bağlamda web site incelemek için güzel adreslerden olan bu web sitesi sizleri de arasında görmekten mutluluk duyacaktır.
Teknoweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla