Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2011, 19:43   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Canlı dizi izleme sitesi

Domain adı : diziizletici.net

Site Sloganı : Canlı dizi izleme sitesi - dizi seyret

Web Site Kuruluş Zamanı : Kasım 2010

Site Tanıtımı ve Açıklamalar : Canlı dizi izleme sitesi olan diziizletici.net'e hoşgeldiniz. Sitemiz aracılığı ile dilediğiniz diziyi yüksek çözünürlük kalitesi ile izleyebilirsiniz. Site arayüzünde yerli - yabancı diziler ile en popüler tv show programları ve çizgi filmler ayrı bölümler halinde kategorize edilmiştir. Böylece canınız o anda ne izlemek istiyor ise tek bir tuşa basarak dilediğiniz içeriği seçebilmektesiniz.

Diziizletici adlı internet sitemizde, Gün akşam oldu adlı dizi yayına girmiştir. Adından çokça söz ettirecek bir dizi olacağını düşündüğüm gün akşam oldu izlemek adına sayfamıza bekliyoruz. Bu dizide çok önemli oyuncuları görebiliyoruz. Bu oyuncuların başında Halil Ergün ve tabiki Filiz Akın gelmektedir. Ayrıca başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ da yine bu dizide rol alacak.

Bir diğer tavsiye edebileceğim dizi ise Yıllar Sonra adlı dizi idir. Bu diziyi yıllar sonra izle bağlantısından bölüm bölüm takip edebilirsiniz.

Sitemiz aracılığı ile, dilerseniz dizi özetlerini ve fragmanlarını da izleme imkanına sahipsiniz. Böylece dizi bölümlerini izlemeden evvel bir önceki bölüme ait özet görüntüleri veya bölüm yayınlanmadan evvel yeni bölüm hakkında bilgi veren sahneleri herkesden önce görebileceksiniz.

Sık güncellenen içeriğimiz, dizi içeriklerini bölüm yayınlandıktan hemen sonra sunmamız, dizileri yüksek çözünürlük kalitesi ile paylaşmamız ve sade arayüzümüz ile Diziizletici.Net olarak, tüm dizi severleri bu adrese davet ediyoruz.

Keyifli seyirler, iyi eğlenceler diliyoruz.
Sevgilerle
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla