Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2011, 01:43   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sesli Sohbet Sitesi | SesliSohbetlim

Domain adı : seslisohbetlim.com

İçerik-Başlık : Sesli Sohbet Sitesi | SesliSohbetlim

Site Kuruluş Tarihi : Şubat 2011

Tanıtım, Açıklama : Kalabalıklaşan ve zorlaşan şehir hayatında yeni insanlarla tanışmak kimi zaman sıkıntılı ve stres dolu bir eylem olmaktadır. Kişinin güvenilirliği gibi önemli konularda duyduğunuz kaygılardan, kişinin sosyal statüsüne kadar birçok soru aklınızda pervane gibi dönerken, kişinin karşınızda duruyor olması nedeniyle size yaklaşım amacından emin olamayışınız da problemin üzerine tuz biber olmaktadır adeta.

İnternet dünyasının yıllardır sunmakta olduğu özellikle çekingen, utangaç veya kuşkucu insanlar için sunmakta olduğu en rahatlatıcı hizmetlerden birisi olan sesli chat, yani sesli sohbet bu tip kaygıların birçoğundan uzak bir şekilde konuşup, tanımadığınız bilmediğiniz insanlarla dertleşmenize olanak tanımaktadır. Üstelik herhangi bir sosyal kaygı da duymanıza gerek olmayan bu ortamlarda, ister kendiniz olun isterseniz hayal ettiğiniz kişi, çünkü sizi yargılayacak hiç kimse yoktur.

Seslisohbet siteleri ise çeşitli kitlelerden kişilere hitap etmektedir. Birçok site yalnızca basit bir java sistem üzerinden sesli olarak konuşup sohbet etme imkanı sunmakta iken www.seslisohbetlim.com adresi size değişik konularda bilgiler ve kaynaklar da sunarak eğlenceli vakit geçirmenize olanak tanımaktadır.

seslisohbetlim.com
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla