Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2011, 13:15   #1
webstyle26
Keyifli~Üye
 
webstyle26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 32
webstyle26 is on a distinguished road
Puanlar: 1.991, Seviye: 1
Puanlar: 1.991, Seviye: 1 Puanlar: 1.991, Seviye: 1 Puanlar: 1.991, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ev Tekstilinde Kalitenin Merkezi



Site Adı : | Online Ev Tekstil Ürünleri Tekstil Evim
Slogan : Ev Tekstilinde Kalitenin Merkezi
Site İçeriği : Ev Tekstili
Site Kuruluş Tarihi : 2010

Ev Tekstili İhtiyaçlarınızın Çözümü | Online Ev Tekstil Ürünleri Tekstil Evim

Tekstil insan hayatında olmazsa olmazlar listesinde yer almaktadır. Tekstil dendiğinde insanların aklına öncelikle giyim sektörü gelmektedir. Lâkin kendi içerisinde birçok farklı kola ayrılmış olan tekstilin en önemli ve en vazgeçilmez kollarından birisi de ev tekstilidir.

Ev tekstili ürünleri yelpazesi bir hayli geniştir. Koltuk örtüsünden havlulara kadar uzanan ürün yelpazesinde perdeler ve masa örtülerinin ise özel bir yeri vardır. | Online Ev Tekstil Ürünleri Tekstil Evim ise sizlere çeşitli markaların, birbirinden güzel ürünlerini evinizden dışarıya adım atmanıza bile gerek olmadan sunan ve dilediğiniz ürünleri satın alarak sipariş verebilmenizi sağlayan profesyonel bir kuruluştur.

Ülkemizin kaliteli isimlerinden Taç başta olmak üzere birçok güçlü ismi görebileceğiniz sitede fiyatlar ise son derece hesaplı alternatiflerle sizlere sunulmakta. Ayrıca Altınbaşak, Majoli, Elart ve Feradem gibi güçlü markaların ürünlerinin de yer almakta olduğu siteden gönül rahatlığı ile orijinal ürünleri showroom fiyatlarından çok daha hesaplı fiyatlarla satın alabilir, evinizden çıkmadan evinize hayat ve güzellik katabilirsiniz. Ev tekstili dendiğinde sanal dünyanın en önemli isimleri listesinde ilk sıralardaki yeri ile fark yaratan | Online Ev Tekstil Ürünleri Tekstil Evim ile siz de evinizi baştan yaratabilirsiniz!
webstyle26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla