Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2011, 19:28   #1
rozaforum
Keyifli~Üye
 
rozaforum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Kasım 2011
Mesajlar: 38
rozaforum is on a distinguished road
Puanlar: 2.081, Seviye: 1
Puanlar: 2.081, Seviye: 1 Puanlar: 2.081, Seviye: 1 Puanlar: 2.081, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Balderesi Karakovan Balı Gerçek Bal

BAL DERESİ

Domain adı ; karakovan-bali.net
Site kuruluş tarihi ; Mayıs 2011
Tanıtım, açıklama ; Balderesi Karakovan Balı Doğadan Sofranıza Gelen En Doğal Bal. Balderesi Resmi Satış Sitesi Karakovan Balı Ücretsiz Kargo İle Kapıda Ödeyin.

Karakovan balı; Tamamen doğal ortamlarda, el değmeden üretilen baldır. Türkiye de yüzlerce noktada katkı maddesi katılmadan arıların milyonlarca çiçek özlerinden elde ettiği saf bir baldır. Bu bal aracısız direkt üreticiden tüketiciye ulaşmaktadır. Bal tedavi amaçlıdır ve bu bal diğer ballara nazaran daha az kristalize olmaktadır.

Bal ın çocuk gelişimde çok önemlidir. Hem hücre yenileyici hem de iştahsızlık problemi çeken çocuklarınıza tükettirmeniz gereken en saf-en doğal ürün baldır. Yetişkinler için ise sabah 2 kaşık tükettiğimiz zaman daha çevik ve zinde oluyoruz. Midenin kuvvet kazanmasına yardımcı olmakta, tansiyonu dengede tutar. Kabızlığın giderilmesinde etkili olan bal aynı zamanda cilt ve saç bakımında etkili olduğu tespit edilmiştir. Hastalık belirtilerinin olduğunu hissettiğinizde 2 kaşık bal yediğiniz zaman hastalığın ortaya çıkmasını engellediğiniz bir şifadır.

Bal deresi karakovan balı 2011 İKİ ADET TÜKETİCİ TAKDİR ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜR. AYRICA 3. AVRUPA BİRLİĞİ KALİTE ÖDÜLÜ almıştır. Ve ürünümüz tarım köy işleri bakanlık onaylı olup size firma faturası ile birlikte gönderilecektir.

Site üzerinden ürün siparişi vermek isterseniz yada sormak istediğiniz sorular varsa 0212 270 88 44 no lu telefonu aramanız yeterli olacaktır. Dilerseniz aranma talebi de bırakabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz sizinle hemen irtibat kuracaktır.

Şifanızı bizde bulmanız dileğiyle.

İletişim kanalları;
Şube adresimiz; Sultan selim caddesi, turan sokak, no:13/4
Telefon; 0212 270 88 44
Web adresimiz ; www.karakovan-bali.net
rozaforum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla