Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Kasım 2011, 06:37   #1
webstyle26
Keyifli~Üye
 
webstyle26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 32
webstyle26 is on a distinguished road
Puanlar: 1.991, Seviye: 1
Puanlar: 1.991, Seviye: 1 Puanlar: 1.991, Seviye: 1 Puanlar: 1.991, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Arçelik Göztepe servisi

Arçelik Göztepe servisi olarak hızlı ve güvenilir Arçelik beyaz eşya servis hizmeti verebilmek amacıyla siz Göztepelilerin yanındayız. Hızlı ve Ekonomik olduğumuzu, diğer firmalarla karşılaştırdığınızda göreceksiniz. Arçelik markalı elektrikli ev aletlerinizin sorunları itinayla giderilir. Bunun yanında yapmış olduğumuz tamir hizmeti ve parça değişimine 2 yıl garanti vermekteyiz. Arçelik markalı beyaz eşyanızı güvenli ellerimize uzman teknik servisimize gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz. Beyaz eşya tamir işi bizim işimiz. ?Göztepe Arçelik Servisi.?

Arçelik servisi teknisyeni olmak yıllarca tecrübe birikimi yapmak gerekir. Göztepe Servisimizde çalışan her teknisyen bu kriterlere uygun ve sürekli kendilerini geliştirirler. Sürekli yenilenen Arçelik cihazlarının arızalarını anında bulup yerinde onarabilmek için gerekli tecrübe ve gelişim çok önemlidir. Aksi halde belirli cihazların arızalarını ve onarımlarını yaparak sadece bir kaç model üzerinde sadece uzman olunabilir bu yüzden her cihazın onarımını ve tamirini yapabilmek içinde bu sektörü ve değişen teknolojiyi çok yakından takip etmek önemli bir esastır.
Kadıköy, Acıbadem · Bostancı · Caddebostan · Caferağa · Dumlupınar · Eğitim · Erenköy · Fenerbahçe · Feneryolu · Fikirtepe Göztepe
Arçelik Göztepe Servis

Çağrı Merkezi: 0216 612 79 05
webstyle26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla