Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2011, 15:05   #1
memoli111
Keyifli~Üye
 
memoli111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Mart 2011
Mesajlar: 1
memoli111 is on a distinguished road
Puanlar: 2.204, Seviye: 1
Puanlar: 2.204, Seviye: 1 Puanlar: 2.204, Seviye: 1 Puanlar: 2.204, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kangal Köpe


Sivas'ta kangal köpeği üretim merkezinde Van'dan hediye edilen kedi 130 köpeğin arasında yaşıyor.

Sivas'taki Meraküm Tepesi'nde bulunan İç Anadolu Seçkin Irk Kangal Köpeği Üretim merkezinde kangal köpeği ile Van kedisini bir arada görenler şaşırıyor. Kısa bir süre önce çiftliğe getirilen ve beyaz tüyi ile renkli gözleriyle bilinen Van kedisi kendisi gibi ünlü olan kangal köpekleri ile bir arada yaşıyor. Köpek üretim merkezi sahibi Hüseyin Yıldız, depremden önce Van'da düzenlenen fuara katıldıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Fuarda Van Valimiz Münir Karaloğlu'na kangal köpeği yavrusu hediye ettik. O da bize Van kedisi hediye etti. Van kedisini 130 kadar kangal köpeğinin bulunduğu üretim merkezinde konuk etmekten mutluluk duyuyoruz. Burada güzel bir oluşumla birlikteyiz. Memleketimizin bir çok bilinen markalardan birisi de Van kedisi. Valimizin bize armağan ettiği kediyi burada ağırlıyoruz. Ona çok iyi bakıyoruz ve iki ayrı değeri bir arada bulundurmaktan mutluluk duyuyoruz. İnternetten yaptığımız araştırmalar çerçevesinde en iyi şekilde besliyoruz."

Genellikle evinde tuttuğu Van kedisini sık sık çiftliğe çıkardığını anlatan Yıldız, sevimli kedinin yetişkin kangal köpeklerinden uzak durduğunu ancak yavrulardan kaçmadığını anlattı. Yıldız, peş peşe meydana gelen Van depremlerinden sonra orada bulunan hayvanların ne durumda olduklarını da merak ettiklerini söyledi. Yıldız, Kangal köpeği ve Van kedisi gibi değerlere devletin daha çok sahip çıkması ve tanıtım konusunda ciddi adımlar atmasının faydalı olacağını düşündüklerini ekledi.



memoli111 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla