Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2011, 19:36   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Saç Dökülmesine Akademik Saç Terapi Merkezi İle SON!

Saç dökülmesinin pek çok sebebi olabilir. Ağır enfeksiyon ardından, büyük stres yaşandığı zaman (ama öyle sınavım var kötü geçecek, kız arkadaşım beni sevmiyor, sevgilim beni aldatıyor gibi dandik dubara şeyler değil; bütün aileyi psikolojik sarsıntı yaşatacak şeylerde ancak), saçların kötü bakımı, kalitesiz saç ürünü kullanımı ve en önemlileri genetik ve hormonal bozukluklardır... Erkeklerin saç dökülmesinin %90'ı Androgenic Allopecia'dır. Erkek androjeni testosteron hormonunun fazlası vücutta yıkılır. Bu yıkılma sırasında testosteron molekülünden bir adet H20 ayırılır ve bu yeni maddeye DHT (de-hydrated testosterone) denir. DHT saç köklerini inhibe edici bir maddedir ve saç dökülmesine yol açar.

Bunu saçınızı kazıtarak, sarımsak sürerek (ki bi de kafayı çizip süren cadı saçması şeyler yapanlar var. sarımsak korozif bir maddedir ve 3 tel saç için bütün kafanızda yara çıkması ihtimaliniz vardır), yıkamayarak (günde 2 defaya kadar saçları yıkamanın saç dökülmesini arttırıcı bir etkisi yoktur bilimsel olarak kanıtlanmıştır) gibi yöntemlerle engelleyemezsiniz. DHT'den kaynaklanan saç dökülmesinin ilacı Propeciadır. İçindeki aktif madde finasteride vücuttaki fazla testoseronu DHT'ye dönüşmeden absore eder. Bu da düzenli kullanım sonunda saçların eski kuvvetine kavuşması anlamına gelir.

Saçı dökülen, "see-through hair" denen hale gelen insanlara önerim: Rogaine ve Propeciadır. Bu ikiliyi yarım yıl kullanırsanız %100 sonuç alırsınız. Ancak ikisininde etki mekanizması farklı olduğundan teker teker denemenizi ve hangisinin çözdüğünü bulmanızı tavsiye ederim. Çünkü bu ilaçların etkisinin devam etmesi için ömür billah kullanılması gerekiyor ve pahalı ilaçlar olduklarından ikisine birden para dayandırmak zor olur. Rogaine tansiyon ilacından, Propecia ise prostat ilacından türetilmiştir. Bu yüzden yan etkileri olabiliyor. Örneğin Rogaine'in düşük tansiyon, Propecia'nın da iktidarsızlık gibi yan etkisi vardır. Ama %1.7 gibi pek düşük bir ihtimal (hatta ihmal bile edilebilir). O yüzden iktidarsız olursun gibi laflara kanmayıp, doktor tavsiyesinde ilaç kullanmaktan sakınmayın.

Ancak bu yukarıda belirttiğimiz tüm detayları unutalım ve bizim profesyonel tedavilerimizden bahsedelim biraz. Önce biz kimiz bunu cevaplayalım. Biz AKADEMİ Saç Terapi Merkezi olarak sizin saç dökülmesi sorunlarınıza profesyonel çözüm buluyoruz. Merkezimiz ?Saç dökülmesi sorununuzun köküne inelim!? sloganıyla büyümektedir. Saç Bilimi Uzmanı Evrim Bayraktar ve profesyonel kadrosuyla daha sağlıklı, daha güçlü saçlara kavuşmanız artık hiç de o kadar zor değil. Saç Terapi Merkezimiz İstanbul'un göbeği Nişantaşı'da bulunmaktadır. Hafta içleri 10:00 - 20:00 ve cumartesi günleri 10:00 - 16:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz. (0212) 248 53 51 numaralı telefondan bize ulaşarak ücretsiz saç danışmanlığından faydalanabilirsiniz. Ancak tabi ki gelip bizimle birebir görüşmeniz ve muayene olmanız sizin saç sağlığınız için çok önemlidir.

Site adresimiz : Akademi Saç Terapi Merkezi - Saç dökülmesi ve saç bakım merkezi
FaceBook sayfamız : Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla