Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2011, 00:16   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Divx film indirme sitesi | HD ve 3D Filmler

Domain adı : divxup.net

İçerik-Başlık : Divx film indirme sitesi | HD ve 3D Filmler

Site Kuruluş Tarihi : Haziran 2010

Tanıtım, Açıklama : divxup.net adı altında faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren divx film indirme sitesine hoşgeldiniz. Site araciliği ile yerli ve yabancı birçok filmi indirme şansı bulabilirsiniz. Site üzerinde film indirme içeriklerinin yanı sıra çeşitli animasyonlar, belgeseller, stand-up gösterileri, albüm ve konserler ile full oyun indirme bağlantıları da yer almaktadır.

DivxUp.Net, zengin bir film arşivine sahiptir. Sık güncellenen içeriği ile, gösterime giren filmler, anında site üzerinden indirilebilinmektedir.

Film indirme sayfalarında, filme ait bir adet tanıtıcı resim ve bolca alternatif indirme linki yer almaktadır. Alternatif link seçenekleri sayesinde, ziyaretçilerimiz diledikleri upload sitesini kullanarak, filmi indirebilme imkanı bulabilirler.

DivxUp.Net, Yüksek çözünürlük kaliteli filmleri, ziyaretçilerine sunmaktadır. Filmleri, High Definition farkıyla site üzerinden kolayca indirebilirsiniz. HD Film indirme bağlantıları ile kota dostu, daha düşük çözünürlüğe sahip indirme bağlantıları bir arada bulunmaktadır. Böylece ziyaretçiler, diledikleri boyutta film seçme imkanına sahip olabileceklerdir.

Evinizde, Üç boyut destekli televizyon ya da bilgisayar monitörü var ise, sitemiz araciliği ile 3D Film indirebilirsiniz. Üç boyutlu film bulmak adına, site arayüzünde bulunan arama çubuğunu kullanabilirsiniz. Arama çubuğumuz sayesinde, canınız o anda hangi filmi izlemek istiyor ise, tek bir tık ile ilgili sonuçları karşınızda bulabileceksiniz.

Divx indirme sitesi DivxUp, tüm film severlere keyifli seyirler diler.

divxup.net
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla