Konu: iForum Apple
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2012, 12:46   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart iForum Apple

iForum Apple, öncelikle Amerika’da olmak üzere tüm dünyada sunduğu tüm ürünlerde her zaman ayrı özel bir yere sahip olmuştur. Apple, ısırılmış bir elma logosuyla, gönüllerde her zaman zarafeti ve akıllı tasarımları ile kendisine ayrılmış en güzel yerde olmuştur. Apple logosunu, şirketin ilk CEO’su Steve Jobs’un, bin bir güçlükle ailesi tarafından okutulan bir gencin, küçük yaşlarda, okuldaki günlük beslenmesinde her gün ancak yediği, zevkle ve iştahla yediği elmadan almıştır.
Bir garajda kurulan şirket, aşk ile bağlanılan bir iş, üstün zekâ ile geliştirilen fikirler tüm dünyada kullanan herkesin beğenisini kazanmış ve kazanmaya da devam etmektedir. Böylesine zor ve özel şartlar altında kurulan şirket, ürettiği, tasarladığı, geliştirdiği iPhone, iPad, Mac OS X ve iOS X gibi ürünleri ile dünyayı ve dünya düzenini, sosyal hayatı değiştirebilmeyi başarmıştır. Bir garajda hayal edilen şeyler, çok kısa zaman sonra, dünyayı etkileyebilmiştir. Bu yüzden Apple; iPhone, iPad, Mac OS X, iOS X… bunlara ilave olarak Apple Store, iTunes, iCloud ve App Store’da bulunan yüz binlerce uygulama, her biri, hepsi çok harika ürünler, uygulamalardır.
Ülkemizde Apple ürünlerine gönül verenlerin sayısı çok fazla olmasına rağmen, teknik bilgi, araştırmalar, incelemeler güzel bir platformda daha önce başarılı bir şekilde paylaşılmamıştır. Hayal gibi… Apple ve ürünleri için özel bir platform olsun, bu platformda uzmanlar, kullanıcılar, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından bu platforma erişebilen hayranlar paylaşım yapabilsinler.
Üzülmeyin, bu hayal gerçek oluyor ve sizin için özel tasarlanmış bir portalda, uzmanlar bir araya geliyor ve bir Apple Forumu kuruyorlar. Yorucu bir çalışmanın ardından iForum, Apple ürünleri destek forumu yayın hayatına giriyor ve sizlere hizmet vermeye başlıyor.
Genel olarak bahsedecek olursak iForum’da bulunacak bölümlerde şu başlıklara yer verilecektir:
iForum kategorileri hakkında bilgiler
iPhone
Akıllı telefonların öncüsü iPhone, inanılmaz A5 çekirdek ile sunduğu performansı, 8 MP kamerası, 1080p HD video özelliği, retina ekran, iOS’ta bulunan tüm özellikleri, iCloud, FaceTime teknolojisi ve App Store erişebilme gibi ayrıcalıkları ile her zaman büyük beğeni toplamıştır. Örneğin; şu an piyasada olan iPhone 4S sloganı: “Bugüne kadarki en inanılmaz iPhone”dur. Buna emin olabilirsiniz, her zaman, her yeni iPhone modeli, o güne kadarki en inanılmaz iPhone olacaktır. iForum üzerinde iPhone hakkında çok detaylı bilgiler paylaşılacaktır.
iPad
iForum kategori konularından birisi olan iPad’i tanıyalım. iPad gibi tablet bilgisayarlar, notebook özelliklerini kazanmaya başladıkça daha kullanışlı, daha mükemmel ürünler olmaya başlıyorlar. E-kitap okuyucu konseptiyle tasarlanan tabletlerden olan iPad, şu anda harika tasarıma sahip, bir anlamda iPhone ve Mac Air arasında bir geçiş ürünüdür. Harika bir fikir üzerine, harika bir fikir daha!
AppStore
App Store’da 500.000’i aşkın uygulama Apple kullanıcılarını bekliyor. Bu ürünleri ücretli veya ücretsiz, sizin için tasarlanan, geliştirilen muhteşem ürünleri, uygulamalara sahip olmak çok kolay. Bunun tek ve basit bir yolu var: App Store! Peki, bunu tanımanın, bu konuda bilgi paylaşmanın en harika yolu nedir derseniz… iForum!
Mac OS X
Mac OS X, Apple tarafından Macintosh bilgisayarlara özel tasarlanmış Macintosh işletim sistemlerinin son sürümüdür. App Store’da erişebileceğiniz Mac OS X, yani dünyanın en gelişmiş masaüstü işletim sistemi Macintosh’un daha da gelişmiş halidir.Apple, iPhone, iPad, AppStore ve Mac OS X dendiğinde akla ilk gelecek adres: iForum | Apple Support Forum , Apple ürünleri destek forumu - Profesyonel vBulletin Türkçe Eklenti Geliştirme Sitesi. Gözümüz aydın, Apple ürünleri destek platformu olan iForum.gen.tr açılmıştır. Hoş geldin ve artık iyi ki varsın iForum!
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla