Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2012, 19:59   #1
cicisler
Keyifli~Üye
 
cicisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Ağustos 2011
Mesajlar: 304
cicisler is on a distinguished road
Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1 Puanlar: 4.095, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İnternetten Halı Yıkama Siparişi

Halı yıkama fabrikası mı arıyorsunuz? En güzel,en temiz yıkayan,güvenilir bir yıkama şirketimi arıyorsunuz?O zaman haydi hanımlar,bilgisayarınızdan halı yıkama yazıp,en işinize gelen,en cazip,en kalitli halı fabrikanızı seçiniz.

Halı yıkama fabrikasında seçim ve kalite çok önemlidir.Her şirket halı yıkar ama her halı yıkama fabrikası özenle yıkamayabilir.Kapılarda kurutma işlemini yapıyor olabilir.Bu nedenle internetten en kaliteli,en güzel yorumları alan yıkama fabrikasını seçerek,ister netten,ister telden yıkatma siparişini verebilirsiniz.

Ev hanımlarının baş derdidir,halı yıkama!..Ancak artık halıları, halı yıkama fabrikaları yıkıyor ve hanımları en büyük ev işi sıkıntısından kurtarıyor.

Öncelikle, bundan sadece 5 yıl kadar önce,belki daha az ,ya da daha fazla kadınlar hep halılarını evlerinin önünde hortum bağlayarak ,apartman önlerini kapatıp sokakları suya vererek halılarını yıkamaktaydılar.Şimdi ise,hemen hemen neredeyse çalışan,çalışmayan tüm ev hanımları, halılarını halı yıkama fabrikalarında yıkatıyor.Üstelik daha hijyenik bir şekilde.Hortum bağlanarak yıkamak başka,özel sıcak suyla büyük makinaların yıkadığı,özel deterjanlarla yıkanan halılar başka.

Hanımlar halı yıkama fabrikaları sayesinde rahata kavuştu.Senede bir kere yıkanan halılar,artık rahatça kirlendikçe yılda bir kaç kez yıkanıyor.

Sadece halılar değil,koltuk yıkama,silme de kadınların kabusuydu.Ayda bir koltuk silme derdi vardı.Şimdi ise,koltuklarınızı da halı yıkama fabrikaları evinize gelerek,yine özel makinalarla yıkayıp,temizliyor,kurutuyorlar.

Ha bir de ,yorganlarımız tam bir baş derdimizde.Nasıl yıkanacak diye ,her yaz başında düşünüp duruyorduk,şimdi yün yorgan olsun,elyaf yorgan olsun,hazır yorgan olsun halı yıkama fabrikalarında yıkanıp,temizlenip,kurutma işleminden geçip,evinize tertemiz teslim ediliyor.

Hadi hanımlar,en güvendiğiniz istanbul halı yıkama şirketine halılarınızı,yorganlarınızı teslim edip,tertemiz,pırıl pırıl geri alınız.
cicisler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla