Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2012, 06:20   #1
kahveciler
Keyifli~Üye
 
kahveciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11 Ocak 2012
Mesajlar: 61
kahveciler is on a distinguished road
Puanlar: 2.077, Seviye: 1
Puanlar: 2.077, Seviye: 1 Puanlar: 2.077, Seviye: 1 Puanlar: 2.077, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Burun Estetiği Sitesi

Domain Adı Burun Estetiği
Web Sitenin Kuruluş Tarihi 2005
Sitenin İçeriği Burun estetiği ameliyatlarının tüm bilinmeyeleri bu sitede anlatılmaktadır.

Web Sitesine Ait Tanıtım Makelesi

Burun Estetiği

Ortalama bir burun estetiği ameliyatı en az 1 saat sürüyor. Ama bazı durumlarda burnun her bölgesine müdahale etmeye gerek yok. Bütün hastalarımın %20 si diyebileceğim bir grupta sadece burun ucuna yönelik bir kaldırma işlemi bütün sorunları çözmeye yetiyor. Ameliyat standart bir burun estetiği ameliyatına göre hem çok daha kısa sürüyor hem de riskleri az ve ameliyat sonrası iyileşme çok daha çabuk oluyor. Kemikler ile oynanmadığı için morluk, şişlik gibi erken dönemlerde yaşamanız beklenen sorunları yaşamıyorsunuz.

İşlem kapalı teknik ile burun içerisinden yapılıyor, temel prensip burun ucunu yükseltmek. Bu her burun için uygun olmayabilir ama bazen burun estetiği ameliyatları ile burun ucunu bir kaç mm. kaldırmak bile görüntüyü tamamen değiştiriyor. Bunu kendinizde görmek istiyorsanız aynaya bakabildiğiniz kadar yandan bakın. Parmağınızın ucuyla burnunuzun en uç kısmını hafifçe kaldırı. Bu şekilde burun ucunuz tam yerini buluyor ve üstüne üstlük burun sırtınızdaki kambur (biz buna “hump” diyoruz, ingilizce kambur demek, ağız alışkanlığı diyebilirim, tıbbi bir terim değil) bu şekilde azalıyor hatta yok oluyor ise zaten bu ameliyattan daha fazlasına gerek yok diyebilirim.

Ameliyatın avantajları, çok kısa sürmesi, risklerinin daha az olması, şişlik morarma olmaması, tampon ve alçı kullanmaya gerek olmaması, maliyetinin daha düşük olması ve 1-2 gün içerisinde işinize dönebilecek olmanız.

Sizlere estetik cerrahi operasyonları ile nasıl 10 yaş birden gençleşebildiğinizi sitemizde en ince ayrıntıları ile anlattık gelin sizde Burun Estetiği sitemizi bu adresten takip edin..
kahveciler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla