Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2012, 16:16   #1
rozaforum
Keyifli~Üye
 
rozaforum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Kasım 2011
Mesajlar: 38
rozaforum is on a distinguished road
Puanlar: 2.081, Seviye: 1
Puanlar: 2.081, Seviye: 1 Puanlar: 2.081, Seviye: 1 Puanlar: 2.081, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Nicoderm sigarayı bırakma jeli satış sitesi tanıtımı

DOMAİN ADI; nicoderm-tr.net
SİTE KURULUŞ TARİHİ; MAYIS 2011
TANITIM,AÇIKLAMA; Nicoderm pastil; sigara içenlerin sigara isteklerini geciktirmek ve sigaradan uzaklaştırmak için formüle edilmiştir. Canınız her sigara istediğinde nicodermPastili bir şeker gibi ağızda eritilmek sureti ile kullanılan bir gıda ürünüdür.
Nicoderm Türkiye de ilk defa bitkisel sigara bırakma pastili olarak üretilmiş tek üründür. İçeriğinde bulunan meyan kökü ve patlıcan özünden elde edilmiş sigara isteğini tamamen ortadan kaldıran bir formül olan nicoderm sigaradan uzaklaşmanızı sağlar. Nicodermin etkisi çabuk başlar. Nicoderm tamamen bitkisel bir ürün olup hiçbir kimyasal madde katılmamıştır. Ulusal ve uluslararası kullanıcıların beğenisini kazanmıştır.Nicoderm; sigara isteğinizi unutturacak bir jeldir, avucunuzun içine sıkıp ovalamanız yeterlidir. Dakikalar içersinde saatlerce sürecek olan bir sigara tatmini duyacaksınız. nicoderm; elinizde, cildinizde veya elbisenizde leke yapmaz istenmeyen koku oluşturmaz.

Nicoderm; kanun gereği sigaranın yasak olduğu uçaklar, çalışma ofisleri, barlar, restoranlar sinemalar, uzun otobüs yolculukları gibi mekânlarda kimsenin fark etmeyeceği şekilde sigara ihtiyacınızı karşılamak için dizayn edilmiş ve üretilmiştir.

nicodermsigarayı bırakmanıza destek olacak doğal bir bitkisel bileşimdir. Sigarayı bıraktığınız anda vücut kendi kendini tamir etmeye başlar. On yıl içinde vücut hiç sigara içmemiş gibi olur. Ancak, sigarayı bırakmak için kanser ya da kalp hastası olmayı beklerseniz, vücudunuzun kendini tamir etmesi için pek fazla vakti olamayacaktır. Ne yazık ki, bu hastalıklar çoğunlukla öldürücüdür. Sigarayı bırakmanız için daha iyi bir sebep olamaz. nicodermDiş Beyazlatıcı ve Tartar Önleyici Jel Diş hassasiyetini giderir. Diş çürümelerini önler. Dişlerinizi, diş minesine zarar vermeden hassas bir şekilde beyazlatır.

T.C Sağlık Bakanlığının 24.03.2005 tarih ve 5324 sayılı kozmetik kanununa göre üretilmiştir.
Site üzerinden ürün siparişi vermek isterseniz yada sormak istediğiniz sorular varsa 0212 270 88 44 nolu telefonu aramanız yeterli olacaktır. Dilerseniz aranma talebi de bırakabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz sizinle hemen irtibat kuracaktır.

KENDİNİZE ŞANS TANIYIN!

İletişim kanalları;
Şube adresimiz; Sultan selim caddesi, Turan sokak, no:13/4
Telefon; 0212 270 88 44
Web adresimiz; www.nicoderm-tr.net
rozaforum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla