Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2012, 00:31   #1
5fffff
Keyifli~Üye
 
5fffff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 26
5fffff is on a distinguished road
Puanlar: 1.759, Seviye: 1
Puanlar: 1.759, Seviye: 1 Puanlar: 1.759, Seviye: 1 Puanlar: 1.759, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Mesajınızın konusu.Rumeli Tente sistemleri

Tente genelde güneş ve yağmur gibi olaylardan korunmak için bir şeyin üzerine gerilmiş, şekil verilmiş kalın naylon veya kumaştan yapılmış dayanıklı su ve ışığı kısmen geçirmeyen malzemelerdir.

Tente alırken nerelere dikkat edilmelidir ?
Tente alırken tentede kullanılan brandanın kalitesine ve tentenin hareket etmesini sağlayan genelde ****l olan mafsalların kalitesine bakılmalıdır.
Tentelerde kullanılan ****l aksam paslanmaz çelikten yapılmış olmasına dikkat edilmelidir.
Tente taktırırken güneşin açısına dikkat edilmelidir.Güneşin geldiği açıya dik olarak takılmalı ve tentenin ön kısmında bulunan saçağın olmasına dikkat edilmelidir.
Tentenin kumaşı en önemli etkendir.Işığı ve güneş ısısını en iyi şekilde engelleyip, yağmur ve diğer suları geçirmemelidir.Alırken solmayan akrilik kumaş kullanılmış TenteRumeli TENTE | Tente ve Branda Sistemleri 0212 472 43 24 olmasına dikkat edilmelidir.
Tente kullanım alanları olarak cafelerde, plajlarda, lokantalarda,bistrolarda,pazarlarda, market vb. dükkanlarda kullanılır.

Firmamız 1990 yılından bu zamana Tente Branda gölge sistemlerinde hizmet vermektedir.Sadece tente üretimi yapmakdan ziyade yerinize gelip daha faydalı bir ürün tesbitini yaparak, hem iş, hemde ekonomik açıdan daha kaliteli çözümler sunmayı hedef edinmiştir.
5fffff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla