Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2012, 00:29   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Medyada Gündem | Medya da Güncel En Son Haberler

Teknolojinin her geçen daha da geliştiği ve hayatımıza daha sıkı bir şekilde giriş yaptığı günleri yaşıyoruz. Alışkanlıklarımızda da ciddi değişikliklere sebebiyet veren bu değişime yavaş yavaş ayak uydurmak, herkesin boynunun borcu denilebilir. Bu değişime ayak uyduramayan kişi ve kurumların acı bir şekilde tarihin tozlu rafları arasında yerini aldığını gördüğümüzde, teknolojiye ayak uydurmanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlayabiliyoruz.

Medyada yer alan haberleri çoğunlukla televizyon, radyo ve gazeteler yoluyla öğrendiğimiz şu günlerde değişimin sesleri yavaş yavaş duyulmaya başlanıyor. Tablet telefonlara geçiş yapan ve basılı gazete çıkarmaya bir son veren yurtdışı kaynaklı 100 yıllık gazetelerin neden böylesi radikal bir karara imza attığını sorguladığımızda, değişime alışmanın nasıl bir süreç olduğunu görmüş olabiliriz.

Haber sitelerini ziyaret ederek gündemde yer alan haberlere erişim sağlayabilen kullanıcılar, yavaş yavaş bu alışkanlıklarını değiştirmeye ve tüm içeriklere tek bir site üzerinden ulaşma amacını taşımaya başladılar. Aynı site üzerinden hem haber okumak, hem dizi izlemek, hem de film izlemek istiyorsanız size uygun bir site adresi artık var: Medyada Gündem | Medya da Güncel En Son Haberler

Göz alıcı tasarımının yanı sıra kullanıcıyı rahatsız eden bir reklam yerleşimine yer vermeyen bu site, kişileri tatmin edici içeriğiyle de rakiplerine taş çıkartıyor. Ziyaretçi memnuniyeti politikasından taviz vermemeye gayret gösteren ve yayın hayatına emin adımlarla devam eden Medyada Gündem | Medya da Güncel En Son Haberler adresine ulaşmak, tek bir tık uzağınızda.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla