Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2012, 16:35   #1
gogus
Keyifli~Üye
 
gogus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Ekim 2011
Mesajlar: 9
gogus is on a distinguished road
Puanlar: 1.884, Seviye: 1
Puanlar: 1.884, Seviye: 1 Puanlar: 1.884, Seviye: 1 Puanlar: 1.884, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ankara Nakliyat

Domain adı : Ankaranakliyatci.net
İçerik-Başlık : Evden Eve Nakliyat
Web Site Kuruluş Tarihi : Şubat 2010
Yetkili Kişi : Cevdet KAYA

Tanıtım, Açıklama : Yılların vermiş olduğu tecrübe ile karda kışta Ankara evden eve nakliyat firması her zaman yanınızda. Güvenli ve kaliteli ev eşya taşımacılık hizmetlerinde her zaman yanınızda olan nakliyat firmamız bizi tercih eden müşterilerimizin beklentilerini biliyor ve sizlere sigortalı, marangozlu, ambalajlı ev eşyası taşımacılık hizmeti veriyor. Müşterilerimize verdiğimiz hizmet alanları arasında, asansörlü nakliyat, evden eve nakliyat, para kasası taşımacılık, gümrükleme, kurum taşımacılık, şirket taşımacılığı, askılı tekstil nakliyesi, fuar taşımacılığı gibi alanlarda müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

1995 yılından bu yana Ankara nakliyat müşterileri ile iyi ilişkiler kurmayı başaran ve en önemlisi verilecek olan hizmetin kaliteli olması, para kazanmanın ikinci planda olmasının bilincinde bir firmadır. Ulaştırma Bakanlığı tarafından almış olduğumuz ev eşya taşımacılık belgeleri ile tüm Türkiye geneline nakliyat hizmeti vermekteyiz. Ankara’da ISO 9001 belgesine sahip olan tek firma olarak müşterilerimizin eşyasını en iyi şekilde taşımacılığını yapmaktayız. Dünya standartlarını en iyi düzeyde yakalamış bir firma olma yolunda ilerleme kaydetmeye çalışan Ankara evden eve nakliyat eşyalarınızı 50.000 TL değerinde sigortalayarak eşyalarınızı güvenilir hale getirmektedir. K1-K3 Belgeleri ile şehir içi, şehir dışı ve uluslar arası taşımacılık hizmeti vermekteyiz.

Nakliyat araçlarımızın hepsi özel olarak üretilmiş ve sadece taşımacılık işi için dizayn edilmiş son model nakliye araçlarıdır. Araçlarımız 3+1, 4+1 ev eşyasını çok rahatlık ile alabilen araçlardır. Araçlarımızın bakımı ve temizliği 20 gün aralıklar ile yapılırken müşterilerimizin eşyaları araç içerisinde özel bölümlerde taşınır ve kesinlikle hiç zarar görmeden belirtmiş olduğunuz adrese nakliyesi gerçekleştirilir. Unutmayın! İyi bir taşımacılık hizmeti vermek profesyonel firmaların yapabileceği bir hizmet koludur. Şehir içi, şehirler arası sigortalı, marangozlu, ambalajlı ev eşyası taşımacılık hizmetleri için veya hizmet alanlarımız hakkında bilgi almak için Ankaranakliyatci.net adresini ziyaret edebilirsiniz.
gogus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla