Konu: Saç Ekimi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2012, 16:35   #1
gogus
Keyifli~Üye
 
gogus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Ekim 2011
Mesajlar: 9
gogus is on a distinguished road
Puanlar: 1.884, Seviye: 1
Puanlar: 1.884, Seviye: 1 Puanlar: 1.884, Seviye: 1 Puanlar: 1.884, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Saç Ekimi

Domain adı : Ankarasacekimi.org
İçerik-Başlık : Saç Ekimi ve Saç Dökülmesi Hakkında Bilgiler
Web Site Kuruluş Tarihi : Kasım 2010

Tanıtım, Açıklama : Saç ekimi operasyonu 2 tür teknik bazında yapılabilen ve yapıldığında ise dışarıdan bakılınca saç ekimi operasyonu geçirdiğinizin anlaşılmayacak türde bir operasyon olduğu bilinmesi gerekmektedir. Fue ve fut teknikleri üzerinden gerçekleştirilen operasyon ile hastalarımız yeterli kök miktarı ile %100 doğal sonuçlara yakın operasyonlar gerçekleştirmektedir. Fue tekniği iki kulak arasından alınan saç kökleri ile lokal anestezi altında hiçbir ağrı acı çekmeden yapılabilen bir operasyondur. Fue tekniği kullanılarak hastalarımızın en ufak acı hissetmeden 1 gün içerisinde operasyon tamamlanır ve 8-9 ay sonrasında istemiş olduğu saçlar çıkmaya başlar. Fut tekniği ise 2004 yılları öncesinde kullanılan bir teknikti. Saç köklerinin alınacağı ense bölgesinden alınan kökler bir bıçak yardımı ile kesi yapılarak alınan köklerin ekim biçimidir. Bu teknik hem hasta açısından, hem de doktor açısından zor ve zahmetli bir yöntemdir.

Ankara saç ekimi merkezi olarak belirtmiş olduğumuz bazı hususlar vardır. Operasyon tamamen dermatoloji uzmanı ve plastik cerrah tarafından gerçekleştirilebileceği unutulmamalıdır. Operasyon hastane ve ameliyathane ortamında belirli standartlarda doktor ve yardımcı hemşireler ile operasyon yapılmalıdır. Ekim öncesi çekilen klavuz fotoğrafları ve planlama aşamasına sadık kalınarak doğal sonuçlara yakın operasyon yapılmalıdır. Kötü koşullar altında yapılan operasyonlar neticesinde bazı hastalar düzeltme operasyonlarına maruz kalabilmektedir. Bunun için saç ekimi yapılacak olan merkezi iyi araştırmanız gerekmektedir. Bir Saç Ekimi Ankara hastanesi bulduğunuzda o hastaneyi çok yakından tanımanız gerekmektedir.

Saç ekimi merkezimiz fue tekniği kullanarak hastalarımıza yeterli kök miktarı ile sakal ekimi, bıyık ekimi, favori ekimi gibi operasyonlar gerçekleştirmektedir. Saç ekimi ve diğer ekim çeşitleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için Ankarasacekimi.org adresini ziyaret edebilirsiniz.
gogus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla