Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2012, 16:55   #1
5fffff
Keyifli~Üye
 
5fffff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 26
5fffff is on a distinguished road
Puanlar: 1.759, Seviye: 1
Puanlar: 1.759, Seviye: 1 Puanlar: 1.759, Seviye: 1 Puanlar: 1.759, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart OPEL Parça Fiyatları Hakkında

Opel Parça piyasamız da ne yazık ki tutarsız parça fiyatları hat safhadadır.
1. Hedefimiz olan düşük kar marjı ve yüksek müşteri portföyümüz maalesef diğerlerini rahatsız etmektedir. Bu doğrultuda diğer yerlerde yüksek fiyata bulmuş olduğunuz bir parçayı bizde çok daha ucuz bir fiyata bulabilirsiniz.
Bu durumda bize neden ucuz sattığımızı soracak olursanız ;

1 -) Belirlemiş olduğumuz düşük bir kazanç oranımız vardır. DÜRÜST hizmet veriyoruz.
2 -) Parçalarda almış olduğumuz kampanya fiyatlarını ve yüksek iskontoları FIRSATÇILIK yapmadan müşterimizle paylaşıyoruz.
3 -) Müşterilerimize bedava kargo, hediye puan, çeyrek altın v.b. vaatlerde bulunup, chevrolet yedek parça bu vaatlerin ücretini parça fiyatına yansıtmıyoruz.BİZ SADECE YEDEK PARÇA SATIYORUZ.


Diğerlerine "neden pahalı satıyorsunuz" dediğinizde muhtemelen şu yanıtları alıyorsunuz.. Diğerlerinin verdiği cevaplara bizim cevaplarımız ;

1 -) "Abi bu kadar fiyat farkımı olur ya ? Ben de aynı markayı satıyorum.Hadi 3-5 TL farkeder ama bu kadar da olmaz.Kesin birşey vardır."
OpelParcaci.com : Aynı markayı satıyoruz, ancak kar oranlarımız farklı. Biz işimizi severek, profesyonelce yapmaya çalışıyoruz.Sadece resimle değil stoklu çalışıyoruz.Diğerleri de İsterse, sermaye bağlarsa ve ya parçayı araştırarak tedarik ederse o da aynı fiyata satabilir...
2 -) "Abi kesin çin malıdır.O paraya parçamı olur yahu"
OpelParcaci.com : O paraya parça olur tabii ki. Satmış olduğumuz parçaların markaları mevcuttur.Kesinlikle PATENTLİ TAKLİT PARÇA SATIŞIMIZ yoktur.Örnek, taklit GM, Taklit LUK, Taklit SACHS gibi... Parçaların Tamamı faturalıdır ve kullanım amaçlarına göre belirli garanti koşullarıyla satılmaktadır..
3 -) "Abi ya çıkmadır ya da çakmadır.Bu kadar ucuz parça olamaz."
OpelParcaci.com : Şirketimiz de çıkma ve ya taklit opel yedek parça satışı yapılmaz !! Belirtilen markalar harici parça gönderilmez..


Saygılar

Aluçlar Otom.İnş.San.Tic.Ltd.Şti.

www.OpelParcaci.com
5fffff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla