Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2012, 13:14   #1
rozaforum
Keyifli~Üye
 
rozaforum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Kasım 2011
Mesajlar: 38
rozaforum is on a distinguished road
Puanlar: 2.081, Seviye: 1
Puanlar: 2.081, Seviye: 1 Puanlar: 2.081, Seviye: 1 Puanlar: 2.081, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Rozaderm vucut bakım seti satış sitesi tanıtımı

Domain adı; rozaderm.net
Site kuruluş tarihi ; Mayıs 2011
Tanıtım,Açıklama; rozaderm vucut bakım seti içerdiği ALUMINIUM CHLORIDE ile terlemeyi engeller, nemi azaltir, cildinize tazelik verir. Böylece, hem çevrenizdeki insanlara, hem de arkadaşlarınıza daha rahat ve daha güvenli yaklaşabilir; istenmeyen kokular yüzünden toplumdan uzaklaşmazsınız. Kutu içerisinde hem ayak bakım spreyi hem de terleme önleyici sprey bulunmaktadır.


Vücut yüzeyinin dağılmış halde 2-3 milyon ter bezi vardır. Bu bezler vücut sıcaklığının korunması amacı ile kanın, sıvı kısmından aldığı bazı tuzlar ve suyu cilt yüzeyine atarak, buradan bu sıvının buharlaşması sırasında, ciltten kaybedilecek enerji nedeni ile ortaya çıkacak olan serinleme için çalışır. Bu sıvı kokusuzdur. Bu sıvının oluşturduğu nem, bakteri ve montorları üreterek koku yapabilir. Bu bezler vücut ısısını arttığı veya duygusal bazı durumlarda (heyecan) uyarilir. Bir baska grup ter bezi ise, (apocrine bez), koltuk alti, circumanal, perine (kasık), diş işitme kanalı ve meme ucunda bulunur. Bu bezler daha koyu kıvamda ve süt gibi bir salgı yaparlar

Yapılan çeşitli araştırmalar sonucu; 14-50 yas arasındaki kadınların %48i, 14-50 yas arasındaki erkeklerin %70inin ayak kokusu problemi yasadığı görülmüştür. Ayak kokusunu önlemek için öncelikle ayak bakımınıza özen göstermeniz gereklidir. Ayni ayakkabıyı ya da çorabı günlerce giymemek de bakterilerin çoğalmasını önler. Fakat asil problem, ayağınızın bakteri üretimine elverişli olmasıdır. Bunu ancak bakteri üretimini engelleyerek önleyebilirsiniz.ter kokusuna ve aşırı terleme için harika bir çözümdür.

Ayak kokusuna etkili çözümü sunan rozaderm vucut bakım seti ile ayaklarınızdaki bakteri oluşumuna bağlı ayak kokusunu önleyebileceksiniz. Etkisi: rozaderm Ayak Bakim Spreyinin özel formülü ayak kokusunu bakteri oluşumunu engelleyerek önler.ayak kokusu,terleme önleyici etkisi gerçekten kanıtlanmıştır

terleme önleyici alakalı olarak sormak istedikleriniz olursa ya da ürün siparişinde bulunmak isterseniz sadece telefonla ulaşmanız ya da aranma talebi bırakmanız yeterli olacaktır.

ayak kokusu önleyici,ayak terleme önleyici kullanarak Sağlıklı bir yaşam yaşamanız dileğiyle
rozaforum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla