Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2012, 12:57   #1
rozaforum
Keyifli~Üye
 
rozaforum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Kasım 2011
Mesajlar: 38
rozaforum is on a distinguished road
Puanlar: 2.081, Seviye: 1
Puanlar: 2.081, Seviye: 1 Puanlar: 2.081, Seviye: 1 Puanlar: 2.081, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ozoderm grey hair resmi satış sitesi

Domain adı; antibeyaz.net
Site kuruluş tarihi ; Mayıs 2011
Tanıtım,Açıklama; OZODERM Grey Hair, melanin yerine saçınızı aşama aşama doğal rengine dönüştürecek pigmentin saç köküne kombinasyonunu sağlamaya yardımcıdır.

Ozodermi ağarmış, beyazlamış saçınızın bulunduğu bölgeye uygulayarak kullanabilirsiniz.Ağarmış saçlarınız Ozoderm Grey Hair sayesinde artık sorun olmaktan çıkıyor. Ozoderm Grey Hair, melanin yerine saçınızı aşama aşama doğal rengine dönüştürecek pigmentin saç köküne kombinasyonunu sağlamaya yardımcı olur.

Ozoderm Grey Hair tüm renkteki saç üzerinde yavaş yavaş etkisini göstermektedir. Açık renkten koyu renge doğal bir dönüşüm sağlamaktadır. Losyon tek bir uygulama ile saç rengini değiştirmemektedir, değişim ani değildir. Ozoderm Grey Hair saça zarar vermeden değişimi günden güne doğal olarak sağlar.

1 kutu Ozoderm Grey Hair Set
300 ml. Saç Beyazlık Giderici Losyon
150 ml. Saç Dökülmesine Karşı Herbal Serum
300 ml. Saç Besleyici Herbal Shampoo içerir.

Sipariş verdiğinizde Herbal Serum ve Herbal Shampoo daha güçlü saçlar için hediye olarak gönderilmektedir. ozoderm grey hair kullanıma hazır ve de kullanımı kolay şeffaf bir losyondur herhangi bir saç losyonu gibi her sabah temiz saça uygulayınız. 3 veya 4 haftadan sonra istediğiniz renk tonuna ulaşacaksınız. Elde ettiğiniz tonu korumak için ozoderm grey hair losyonu her hafta sadece 1 veya 2 kez uygulamanız yeterlidir. Deride leke yapmaz.

1-Kullanımdan önce ve kullanım süresince şişeyi iyice çalkalayınız. Her sabah kuru ve ya nemli temiz saç üzerine herhangi bir losyon gibi uygulayınız.

2-Avuç içinize yeterli miktarda losyonu dökünüz. Yavaşça dağılana kadar losyonu saçınıza uygulayınız. Saçınızın tamamında bir etki istiyorsanız saçınızın tümüne uygulayınız veya bazı bölümlerin beyaz kalmasını istiyorsanız sadece belirli bölgelere uygulayınız.

3- Alıştığınız şekilde saçınızı tarayınız daha sonra ellerinizi yıkayınız. İsterseniz, saçlarınızı saç kurutma makinesi ile kurutabilirsiniz.

Ürünümüzle alakalı olarak sormak istedikleriniz olursa ya da ürün siparişinde bulunmak isterseniz sadece telefonla ulaşmanız ya da aranma talebi bırakmanız yeterli olacaktır. ozoderm grey hair grey hair nasıl kullanılır sayfamızdan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. BEYAZ SAÇLARINIZDAN KURTULMA VAKTİ ARTIK GELDİ.ozoderm grey haira merhaba diyin.

İLETİŞİM KANALLARI;
ŞUBE ADRESİMİZ; Sultan Selim Caddesi, Turan Sokak, No:13/4
Telefon; 0212 270 88 44
Web; www.antibeyaz.net

Etiketler,
ozoderm grey hair,ozoderm grey hair kullanımı,ozoderm
rozaforum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla