Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2012, 04:39   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Oda Termostatlarında Tasarruf Yapmanın Tam Zamanı!



Oda termostat marketiniz olan www.termostatmarket.com ile evlerinize, odalarınıza doğalgazda tasarruf ortağınız oluyoruz. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerimiz ile sizlere iyi bir iş sunmaktan mutluluk duyarız. Ürünlerimiz hem ucuz hemde kaliteli ürünlerdir. Evlerinizde, odalarınızda aldığınız termostat ile ısıyı istediğiniz derecede değiştirebilir ve sabit şekilde tutabilirsiniz. Isıyı istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

Türkiye çapında en iyiler arasında olarak evlerinize oda termostatı ve malzemelerini uygun fiyattan satış yapıyoruz. Güncel olan sitemizden kolaylıkla istediğiniz ürünü alabilir, alışveriş yapabilirsiniz.

Oda termostatı sizler için kombi, kalorifer, elektrikli kombi gibi ısılarından çok farklıdır ve daha uygun fiyatlıdır. Oda termostatı ile oda sıcaklığını istediğiniz vucut ısına göre ayarlayabilirsiniz. Kombi, kalorifer gibi sistemler bu işlerimleri su endeksi ile yapar, oda termostatı ise tesisatınızın içinden geçen suyun sıcaklığına göre değil yaşam alanınızdaki sıcaklığa göre çalışır.


Sizde hemen bir Oda Termostatı almayı düşünüyorsanız ; www.termostatmarket.com
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla