Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2012, 18:35   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ferolle Feromon Parfüm Satış Sitesi

Web Sitenin İsmi : ferolle.com

Başlık : Ferolle Feromon Parfüm Satış Sitesi



Domain Reg Tarihi : 2011 Yılı Aralık Ayı

Tanıtım ve Açıklamalar : Ferolle.com adı altında faaliyetlerini sürdüren, Ferolle feromon parfüm Satış sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile tamamen Orijinal olan Ferolle aşk parfümü satın alabilirsiniz.

Ferolle markasına sahip feromon parfümü kısaca tanıyalım :

Ferolle markalı parfüm, bir feromon parfüm olmasından ötürü, karşı cins üzerinde oldukça etkilidir. Feromon parfüm, içerisinde bulundurduğu özel feromon hormonları sayesinde karşı cinsi size yaklaştıracaktır. Feromon parfüm, aşk parfümü olarak da nitelendirilebilir. Dolayısı ile, kendinize aşık etmek isteyeceğiniz bir kişi var ise, bu parfüm sayesinde şansınızı oldukça arttırabilirsiniz.

Ferolle Parfümün yalnızca karşı cins üzerinde etkisi yoktur. Bu etkili parfümü kullanmanız durumunda, çevrenizdeki tüm insanlar tarafından daha büyük bir saygı görebileceğinizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Ferolle parfüm aynı zamanda, kullancısına da mükemmel bir özgüven getirtir.

Ferolle Feromon parfümün, etkileri bilimsel yöntemlerle de ispatlanmıştır. İnternet sitemiz aracılığı ile feromon parfümün bilimsel yönden tüm etkilerini video ve resimler ile görebileceksiniz.

İnternet sitesi üzerinden sipariş vermek adına, ilgili sipariş formunu doldurmanız kafi olacaktır. Formu doldurmanızın akabinde Sipariş Ver Butonuna tıklayarak, parfümünüzün adresine kargolanmasını bekleyebilirsiniz. Arzu eden müşterilerimiz kredi kartını kullanarak sipariş verebileceği gibi, dileğen müşterilerimiz kapıda ödeme metodunu kullanabilirler.

Ferolle Parfüm hakkında her türlü soru, sorun, istek, bilgi ve siparişleriniz için aşağıdaki telefon vasıtasıyla da bize ulaşabilirsiniz.

Özgüveninizi arttırmak, karşı cins üzerinde iyi bir etki kurmak ve çevrenizden daha büyük bir saygı görmek istiyor iseniz, % 100 orijinal Ferolle Parfümü satın alabilirsiniz.

Bilgi ve Sipariş Hattı : 0252 612 05 50

ferolle.com
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla