Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Þubat 2012, 15:22   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasým 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Futbol Oyunları - Maç Oyunu Oynama

Günümüzde yaşayan hemen her erkeğin en sevdiği hobilerden birisi olan futbol; kimi zaman izlemek, kimi zaman da oynamak için tercih edilebilecek en mantıklı spor dallarından birisidir. Ülkemizde spor denildiği zaman akla ilk olarak futbol gelmesinin sebebi de bu olsa gerek. Her hafta düzenlenen halı saha maçlarından, mahalle aralarından yapılan karşılıklı müsabakalara kadar futbol yediden yetmişe herkesin hayatına girmiş durumda. Bilhassa küçük yaştaki çocukların da ilgisini çekmeye devam eden futbol, sokaklarda yapılan tek kale maçlardan da anlaşıldığı üzere herkesi derinden etkilemiş durumda. Bazı kişilerde bu futbol sevgisi hastalık derecesine kadar artabildiği için, her zaman kararlı ve "azı karar çoğu zarar" düsturuna uygun hareket etmek gerekecektir.

Çocuklar arasında gün geçtikçe yaygınlaşan internet üzerinden oyun oynama alışkanlığı, mahalleler arası yapılan futbol müsabakalarının da giderek tarihe karışmasına yol açtı. Artık çocuklar bilgisayar başından futbol oyunlarını oynayabildikleri için, dışarıya çıkıp karşılıklı maç yapma zahmetine katlanmaktan kaçınıyorlar. Anne ve babalar için gayet iyi olarak gözüken bu durum, çocuklar için de yine mantıklı bir seçenek gibi gözüküyor. Ancak futbol yapmanın ve takım ruhunu hissetmenin o dayanılmaz hazzını başka nasıl ve ne tür bir platformda çocukların yakalayabileceği de ciddi bir muamma doğrusu.

Sizler de futbol oyunları,maç oyunları,futbol oyunu,maç oyunu oynamak istiyorsanız yapmanız gereken www.futbolca.net adresini ziyaret etmek olmalıdır.
reael isimli Üye þimdilik offline konumundadýr   Alýntý ile Cevapla