Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Þubat 2012, 17:39   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasým 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart 3D Oyun oyna - 3 boyutlu oyunlar

3D oyun oynamak, internet kullanıcılarının yeni yeni tanıştığı bir kavram. Gelişen teknolojiye ayak uydurma noktasında biraz sıkıntı çekebilen internet kullanıcılarının yanı sıra, oyun oynayan kesimin genelde küçük yaşta olması yüzünden tam olarak mahiyetini anlayamadığı bir oyun türü olan 3d oyunlar; tüm olumsuzluklara rağmen her geçen gün yaygınlaşma devam ediyor denilebilir.
Sıradan flash oyunlar sadece iki boyuttan ibaret olduğu için, gerek görüntü gerekse ses noktasında 3d oyunlarla kıyaslanmayacak derecede vasattır. Ancak 3d oyunlardan pek çok kullanıcının haberi olmadığı için hala 2 boyutlu oyunlar oynanmaya devam ediyor. Aksi takdirde 3d oyunlar bir kere yaygınlaştığı zaman, çoğu kullanıcı 2 boyutlu oyunların yüzüne bile bakılmayacağı aşikar.
Oyun yapımında kullanılan teknolojinin gelişmesi ve Adobe Shockwave Player'in de yardımıyla sağlanan 3 boyutlu oyun oynama zevkini sizler de tatmak istiyorsanız; http://www.3doyunlarioyna.com adresini hemen tıklamalısınız. Göz alıcı tasarımının yanı sıra kullanıcıyı rahatsız eden reklam yerleşimlerine izin vermemesi gibi artılarıyla tercih sebebi olan bu adreste 3 boyutlu hemen her oyunu oynayabilirsiniz. Araba yarışından silah oyunlarına, macera ve aksiyon oyunlarından zeka oyunlarına kadar hemen her kategoriye dair 3d oyunlar sadece bir tık uzağınızda. Üstelik hepsi tamamen ücretsiz ve bilgisayarınıza herhangi bir yazılım kurmanıza da gerek yok!
Siteyi hemen şimdi ziyaret ettiğiniz takdirde farkı fark edecek, 3 boyutlu oyun oynamanın o eşsiz tadını aldığınız zaman siteden hiç çıkmak istemeyeceksiniz.
reael isimli Üye þimdilik offline konumundadýr   Alýntý ile Cevapla