Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2012, 22:05   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart CCleaner indirme Sitesi

Site İsmi : www.ccleanerindir.net

Site Başlığı İçeriği : CCleaner indirme Sitesi

Site Kuruluş Tarihi : Ocak 2012

Tanıtım, Açıklama : Bilgisayarınıza yükleyebileceğiniz en temel programlardan biri olan CCleaner programını, ücretsiz olarak ve kolayca indirmek adına ccleanerindir.net adlı internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site içeriğinde CCleaner programının en güncel sürümü mevcuttur.

CCleaner programının boyutu yalnızca 3,5 Mb idir. Programın arayüzü Türkçeleştirilmiştir. Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 ile tamamen uyumlu olarak çalışmaktadır. Ayrıca Ücretsiz bir programdır.

CCleaner programının görevi, bilgisayarınızda kullanılmayan ve gereksiz olarak duran dosyaları silmektir. Böylece bilgisayarınızı yoran, diskinizden yer çalan tüm bu dosyalarınızdan tek bir tık ile kurtulma imkanı bulabileceksiniz.

Bilgisayarınızın verimli ve hızlı bir şekilde çalışabilmesi için, hafızasındaki gereksiz dosyaların silinmesi oldukça büyük önem arz etmektedir.

CCleaner programının tek bir tuş ile silebilme yeteniğine sahip olduğu bazı dosyalar : Internet Explorer ve Firefox gibi tarayıcıların Temporary files, URL History, Cookies, otomatik form tamamlama geçmişi ve download geçmişleri; Windows Çöp kutusu, Son Açılan Dökümanlar, Temporary files ve Log dosyaları gibi bilgisayarınızı boş yere işgal eden, ayrıca bilgisayarınızın verimini düşüren dosyalardır.

Tüm bu gereksiz dosyalardan siz de hemen şimdi kurtulmak istiyor iseniz, web sitemize girerek ccleaner indirebilirsiniz.

Bilgisayarınıza ccleaner yüklediniz ve bazı dosyaları sildiniz. Ancak bir nedenden ötürü yaptığınız işlemden pişman oldunuz. Asla endişe etmeyin. İnternet sitemiz içeriğinde, silinen tüm dosyaları tek bir tuş ile geri getirebilme yeteğine sahip Recuva programının indirme sayfası da mevcuttur.

Sevgilerimizle
ccleanerindir.net
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla