Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Þubat 2012, 17:55   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasým 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Model Araba - Model Uçak

Hobby34 sizlere hobilerinizi geliştirmeniz ve gündelik hayatın sıkıcılığını üzerinizden atabilmeniz için dünya markalarını uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır. Hobicilik dünyanın birçok ülkesinde gereken ilgiyi fazlasıyla görmekteyken ülkemizde maalesef yeteri kadar popüler olamamıştır ve birçok kişi tarafından bir lüks olarak görülmektedir.

Biz Hobby34 olarak hobinin bir lüks değil aksine her insan için bir ihtiyaç olduğunun bilincindeyiz ve bu ihtiyacınızı en ekonomik ve profesyonel şekilde karşılamanız için size geniş ekibimizle, elimizden gelenin fazlasını sunuyoruz.

Modelcilik konusu ise hobi alanlarından sadece bir tanesidir. Modelcilik her zaman dışarıdan görüldüğü kadar zevkli bir uğraş olmayabilir. Örneğin günlerce uğraştığınız bir modelinizi sadece haftasonunda bir kaç saat kullanabilirsiniz ancak bu işin özeti çoğu zaman budur.

Günümüzde gelişen teknoloji ile beraber modellerin parçaları da güçlenmekte ve daha dayanıklı hale gelmektedir. Bunun neticesinde de modelleriniz eskisi kadar kolay kırılmamakta size daha uzun bir keyif süresi yaşatmaktadırlar.

Hobby34 olarak şehirlerimizde modellerimizi kullanabileceğimiz modern pistlerin olmadığını biliyoruz ve bu konuda gereken çalışmaları yapmaktayız. Çok yakında Hobby34 model pistlerimizi siz değerli model kullanıcılarının kullanımına sunmayı hedeflemekteyiz.

Hobby34 sizlere model araba, model uçak, model helikopter ve model tekneler başta olmak üzere yakın zamanda diğer tüm hobi alanlarında da hizmet vermeyi hedeflemektedir.
reael isimli Üye þimdilik offline konumundadýr   Alýntý ile Cevapla