Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2012, 04:17   #1
Joe Black
Keyifli~Üye
 
Joe Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 191
Joe Black is on a distinguished road
Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1 Puanlar: 3.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Definecilik Hakkındaki Herşey Burada

Definecilik hakkındaki herşeyi güncel sitemiz olan www.defineyurdu.com dan bulabilirsiniz. Define yurdu ile sitemizinde isminden anlaşılacağı üzere sitemiz defineler hakkındaki herşeyi konu alan ve defineler hakkında herşeyi paylaşan bir sitedir. Amacımız definecilik adı altında toplanacak aktiviteleri profosyenel bir şekilde definecilik ile ilgili tüm kavramları ve örgütlü bir yapıya oluşum sağlamaktır. Definecilerin, defineler hakkındaki bilgilerini, kültürlerini ve bilinmeyen tüm gerçekliklerini konu almaktadır.

Defenecilik yapmaya çalışan ve definecilik yapıyorum diye bir çok tarihi esere, tarihi kültüre zarar veren insanlardan olmamanızı sağlamak için sizlere definecilik hakkındaki tüm bilgileri paylaşıyoruz ve profesyonel olmanız için sizlere yardımcı oluyoruz. Define yurdu ismi ile yurdumuzdaki tüm definecilere bilinçlenmeleri için sitemize davet ediyoruz. Sizlerinde yardımlarıyla gerekli yasal ve teçizat desteğini sağlayarak definecilik adının imajını temizlemek ve gidermek istiyoruz.

Defineyurdu.com olan sitemiz tamamen T.C. kanunlarına tabidir bu vesile ile site içinde yapılan yasa dışı uygulamalarla ilgili her tür görsel veya yazılı bilgi, belgeden bunu yayınlayanlar sorumludur.Sitemiz bu konuda sorumlu tutulamaz.


Definecilik hakkındaki daha çok bilgi edinmek istiyorsan; www.defineyurdu.com
Joe Black isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla