Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mart 2012, 19:22   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Kart borcu ödeme - taksitlendirme

kart borcu taksitlendirme sayesinde kredi kartı borcunuzu rahatlıkla ödeyebileceksiniz. Kredi kartı borcu ödemek isteyen herhangi bir kişi bizlere iletişim formundan ulaşabilir ve ödeme planları konusunda net bir bilgi alabilirler. Kart borcu taksitlendirme, Türkiye?de ilk defa görülen ve Dünya?da büyük bir ilgiye sahip olan bir sistemdir. Bu Kart borcu taksitlendirme Sistemi sayesinde yüksek kredi kartı borcunu ödemek için bir kapı aralayabilirsiniz. Bankanızın size sunduğu çok büyük faiz oranlarına nispeten daha düşük bir şekilde tamamen sizin kazancınıza olacak bir sistemle tanışmak üzeresiniz. Sistemin eksi yanı yoktur, tamamen bilgili çalışanlar ve tam güvenlik şeklinde çalışmaktadır.

Kredi Kartı Bilgilerimi Neden Vermeliyim?

Kredi kartınıza ait şifre gibi özel şeyleri istemiyoruz. Sadece kredi kartı borcunuzun miktarını ve kredi kartı borcu ödeme tarihlerini vermeniz yeterli oluyor. Küçük bir not olarak bankanızı düşerseniz sağlıklı bir ödeme planı sunabiliriz. Kredi kartı borcunuz için sizden istediğimiz tüm bilgiler veritabanımıza yüklenmektedir. Kısa süre içerisinde plan oluşturulup size aktarılır. Onay verdiğiniz taktirde veritabanımızda kalacak bilgilerin üzerine ödeme planı da çizilir. Negatif dönüş yaptığınız taktirde veritabanındaki tüm bilgiler silinir ve size buna dair mesaj gönderilir.

Kart borcu taksitlendirme Sistemi Ana Yapısı Nedir?

kart borcu taksitlendirme veya kredi kartı borcu ödeme adı altında anılan sistemimizdeki mantık şudur. Bizim anaparamız olan yüksek meblağ sayesinde sizin borçlarınız direk nakit olarak ödenir ve kapatılır. Bankaya yüksek faiz oranıyla ödemek yerine bize çok daha uygun bir şekilde ödemeye başlarsınız. Böylece sizin yükünüz hafifleyeceği gibi, bizim de şirketimiz ilerleme sağlayabilecektir. Borçlarınız aksatma durumunuz yoktur lakin ödeme planındaki belirleme sayesinde ilk ay 250 ikinci ay 350 ve üçüncü ay 100 ödeyebilirsiniz. Ortalaması 233 TL?dir. Yani siz 3 aya 203TL?yi bölümleyebilirsiniz. İlk ay 700 TL ödediğiniz taktirde ilerleyen 2 ayda ödeme yapmanıza gerek yoktur. Bunu son ayda yapabilirsiniz. Kart borcu taksitlendirme sistemi hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen iletişim bölümünden bizi arayın veya mail atın.kart borcu ödeme
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla