Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2012, 17:20   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Web Hosting Hizmetleri

Web teknolojileri konusunda son dönemlerde ciddi şekilde gelişmeler yaşanmaktadır. Konu her ne olursa olsun web sitelerinin günümüzde ki artışı dikkat çekici bir hal aldı. Web sitelerinin artması ile birlikte web sitenin bir ihtiyacı olan Web hosting satışı yapan firmalar ya da kişilerin sayısı da son derece hızlı bir şekilde artmıştır. Bunun nedeni, getirisinin fazla olması. Günümüzde bu işten para kazanmak için Bayi hosting hesabından satış yapan insanlar dahi vardır.
Web hosting konusunda alacağınız hizmetleri her zaman güvenilir firmalardan tedarik etmeniz, hem sitenizin akıbeti hem de ödediğiniz ücrete değmesi açısından son derece önemlidir. Bu konuda bilindik firmaları kullanmanız da son derece ilgi çekici bir hal alacaktır. Web sitenizin kapanması durumunda anında destek, uygun fiyat garantisi gibi sizlere sunulacak hizmetlerinde bu konuda son derece önemi vardır ve dikkat edilmesi gerekir. Tabi ki güvenilir firmaları nasıl anlayacağınız konusunda da çok ciddi araştırmalar yaparak bilgi sahibi olmanız son derece önemlidir. Webnoz Web Hosting, sizlere her zaman aradığınız kaliteyi ve uygun fiyat garantisini sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bildiğimiz gibi hosting firmalarında 7/24 destek alabilmeniz ve sitenizin kapandığı anda karşınızda muhatap bulmanız son derece önemlidir. Webnoz sunucularında web sitelerinizin kapanma olasılığı da son derece düşüktür ve bunu size garanti eden sayılı firmalardan birisidir.
Sizlerde web sitelerinizin güvenilir sunucularından faydalanmak, kapanma sorunları ile uğraşmamak ve 7/24 destek alabilmek için Webnoz hosting sitemizi ziyaret ederek kısa süre içerisinde ne kadar etkili çözümler ürettiğimizi rahatlıkla görebilme şansına sahip olacaksınız. Sitemiz içerisinde sizlere düşük fiyat garantisi konusunda da kalıcı çözümler sunuyoruz. Bu nedenle sitemizdeki paketlerimizi inceleyerek kaliteli web hosting edinebilme şansını karçımayın. Sitemizde ki canlı destek sistemi ile de tarafımız ile anında irtibat kurabilir ve geleceğe yönelik kaliteli hizmetten faydalanabilirsiniz.
Web alanı web sitenize ne kadar büyüklükte dosya atabileceğinizi gösterir. Bunu bazı hosting şirketleri sınırsız gibi gösterir. Bu bir çeşit kandırmacadır çünkü sitenize aktardığınız dosyaların bir de indirmesi var.Bu indirme limitine bandwith yani trafik denir.Bu trafik şöyledir alanınızda 1mb lık bir dosya varsa ve bu dosyayı 100 kişi indirirse alanınızdan 100 mb lık bir bölüm gider.Eğer 100 mb lık bir alanınız varsa 2000 mb lık bir bandwith idealdir. İşletim sistemi ise web sitenizi ve dosyalarınız aktaracağınız serverın işletim sistemini beilrtir tabi bu özellik ilk dikkat etmeniz gereken şeydir. Çünkü web sitenizde php sistemler kullanıyorsanız seçmeniz tavsiye edilen sistem Linux veya asp kullanacaksanız Windowstur.Bu özellikleri bildikten sonra geriye bir tek hosting alacağınız şirketin güvenilirliği kalıyor ki bu konuda internetteki yorumlardan faydalanabilirsiniz.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla