Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2012, 22:17   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Oktay Usta Yemek Tarifleri Sitesi - oktayustam.com

Domain adı : oktayustam.com

İçerik-Başlık : Oktay Usta Yemek Tarifleri Sitesi

Site Kuruluş Tarihi : Mart 2008

Tanıtım, Açıklama : oktayustam.com adı altında dört yılı aşkın süredir faaliyetlerini büyük bir başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site içeriğinde Oktay Usta'dan çok çeşitli yemek tariflerini görebilme imkanı bulabilirsiniz.

Bu site Oktay Ustanın Resmi Web Sitesidir. Samanyolu televizyonunda 14 yıldan beri yayın yayın yapan Yeşil Elma programında yayınlanan tarifleri kaçıranlar için web sitesinden hem videolu hem resimli hemde açıklamalı detayların olduğu bir web sitesidir. Kendi tariflerinizide gönderebileceğiniz Oktay Ustanın resmi web sitesinde çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz. Yemek tariflerinin yanı sıra doğru beslenme şekilleri, anne sağlığı, çocuğumu büyütüyorum ve eğlenceli videoların olduğu zengin bir içerik vardır. Yeşil Elma Programını kaçırdığınız için üzülmeyin en kolay yemek tariflerine, en pratik yemek tariflerine rahatça ulaşabileceğiniz bir siteniz var artık. Resmi facebook sayfamız facebook.com/wwwoktayusta idır.

Site üzerinde yer alan tüm yemek tarifi sayfalarında ortalama 40 resimlik bir resim galerisi ve tariflerin izleyerek öğrenilmesi için bir adet video mevcuttur. Arzu eden takipçilerimiz, yemek tariflerinin yer aldığı sayfaların altına yorumlarda bulunarak, siteye aktif bir biçimde katılabilirler. Beğenmiş olduğunuz Yemek tariflerini, twitter ve facebook gibi sosyal ağlarda, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

oktayustam.com'da yer alan yemek tarifleri, ayrı bölümler halinde kategorize edilmiştir. Bu kategorilerden bazıları : Börek Tarifleri, Çorba tarifleri, pasta tarifleri, makarna tarifleri, köfte tarifleri, kek tarifleri, pilav tarifleri, tavuklu yemek tarifleri, yöresel yemek tarifleri, balık yemekleri tarifleri ve sütlü tatlı tarifleri olarak sıralanabilir.

Oktay Ustam İsimli web adresi üzerinden, birçok yemek tarifini video vasıtasıyla izleme imkanı bulabilirsiniz. Videolu tarifleri izlemek için " Videolu Yemek Tarifleri " menüsüne tıklamanız yeterli olacaktır.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla