Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2012, 14:07   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Sony Markalı Televizyonları

Sony Televizyon üretimi konusunda lider firmalar arasinda yer almaktadir. Çünkü ürettigi televizyonlar ile sürekli begeni toplamis ve her zaman tercih edilen bir marka olmayi basarmistir. Bu kapsamda sürekli üretime devam etmis ve her zaman muhtesem ürünler imal etmistir.

Sony televizyon piyasasini belirleyen firmalardan biridir. Çünkü ürettigi televizyon modelleri dünya üzerinde oldukça önemli bir konuma sahiptir. Son televizyonlari ilk zamanlarinda tüplü televizyonlardan olusmaktaydi. Fakat yine de kalite konusunda diger rakipler firmalarin ürettigi televizyonlara nazaran daha üstün konumda yer almaktaydi. Daha sonra diger teknolojik aletlerin yani sira televizyon alaninda da farkli tasarimlar ve öncü üretimler gelistirerek kendi kulvarinda bir adim öne atilmayi basarmistir.

Sony Televizyon Modelleri
sony televizyon üretimi yaparken birçok noktada dikkatli davranarak insanlarin hem keyif almalarina vesile olmak hem de saglikli bir yasam sürmelerini saglamayi hedeflemistir. Bir çok televizyon markasinin ürettigi ürünlerin radyasyon yayarak sagligi olumsuz yönde etkilemesi sonucu sony televizyon üretimi yaparken bu konulara dikkat etmis ve rakiplerine fark atmayi basarmistir.

Tüplü televizyon modellerinden sonra sony firmasi LCD televizyon modellerini üretmis ve bu sayede televizyonlar görüntü bakimindan daha estetik bir yapiya kavusmustur. Ayni zamanda görüntü kalitesi daha yüksek bir düzeye çikmis ve ev içindeki mobilyalarla daha kolay uyum saglayan bir elektronik cihaz olmustur. LCD televizyonlar görüntünün piksel açisindan yüksek düzeyde olmasi sebebiyle gözü yormayan ve göz rahatsizligi çeken kisiler için agrisiz televizyon izleme keyfini beraberinde getirmistir.

LED Televizyon Modelleri ve LCD Televizyon Modelleri
LCD televizyon modellerinden sonra LED televizyon modelleri icat olmus ve insanlar yavas yavas tüplü televizyonlardan LCD televizyon modellerine geçtigi gibi bu defada LCD televizyon modellerinden LED televizyonlara geçis yapmistir. LED televizyonlarin LCD?lerden ayrilan en önemli noktalari kizilötesi isinlar ile yaydigi elektronik dalgalarin bas agrisi veya benzeri sikâyetlere sebep olmamasidir. Ayni zamanda bu LED televizyonlarinin birçok özelligi mevcuttur. LCD?lerden ayrildigi birkaç noktaya deginmek gerekirse;

LED televizyon modelleri, diyot isiklandirma sistemi ile aydinlatilip zararsiz isinlarin filtrelenmesini saglamaktadir. Bu sayede sagligi koruma adimlari atilmis olmaktadir. LED televizyonlari dizi aydinlatma, kenardan aydinlatma ve dogrudan aydinlatma olmak üzere farkli isiklandirma sistemlerine sahiptir. Bu isiklandirma seçeneklerini kendi göz sagliginiza göre seçme imkânina sahip olmaniz bu konudaki en büyük avantajiniz olmaktadir.

Konsantre orani bir diger deyimler kontrast orani oldukça yüksek olan LED TV çesitleri daha kaliteli görüntüler yakalamak için adeta biçilmis kaftan niteligi tasimaktadir. Haliyle bu denli kaliteli olan bir ürünün rakiplerine nazaran fiyat konusunda da biraz yüksek olmasi gayet dogal bir durum olarak karsilanmalidir. Çünkü kaliteye önem veren kisiler paraya önem vermemektedir. Bu sebeple hem sagliklari hem zevkleri tatmin olmasi pahasina bu ürün için teyit edilen ücretin yüksek oldugu düsünülemez. http://www.btsony.com
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla