Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2012, 23:28   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Konu Seo İse Çözüm Seolog

SEO günümüzde artık her şirket tarafından yaptırılmakta. Biz buna kurumsal SEO diyoruz. Bu kurumsal seo sonucunda firmalar google da üst sıralara çıkarak müşterilerine daha iyi hizmet sunmaya çalışıyor. Bu bir rekabet işi. Bu rekabetin içinde firmalara bazı seolog siteler yardım ediyor mesela Seo ~ Arama Motoru Optimizasyonu - Kurumsal SEO danışmanlığı adresinde firmalarınız için arama motoru optimizasyonu yaptırabiliyorsunuz. Bu işlemler sırasında gerekli ücretler ödenerek sitenizi google da üst sıralara yükseltebiliyor bu sitenin sahipleri.
Seo günlük hayatta pek kullanan bir terim değil, google ile uğraşan onun ekmeğini yiyen kişiler iyi bilir seo kelimesinin ekmek anlamına geldiğini .Bu bilgilerle ekmek yer insanlar, bilgili kişiler..
Firmanızı üst sıralara mı çıkartmak istiyorsunuz ?, müşterilerinizi yada müşteri potansiyelini mi arttırmak niyetiniz, işte bu site tam size göre. Tecrübe ve bilgilerini kullanarak üst sıralara çıkan sitenizi sırtınıza yaslayın ve izleyin. Bu rahatlılık, güven özveri ve tecrübe istiyor aslında sizde bu rahatlığa ortak olan ve gelirinizin yükseldiği için tadını çıkartın.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla