Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2012, 00:47   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Profesyonel Tıbbi Çeviri Merkezi

Tıbbi çeviri işlemleri tam bir sıkıntıdır, ister İngilizce ister başka bir dil olsun, bu konuda size sıkıntı verebilir bu sıkıntıları size uygun bir siteden halledebilirsiniz. Tıbbi Çeviri Merkezi adresinde tıbbi çeviri yapabilir sizin için. Aynı zamanda farklı makale çevirileri ile size daha kolay işlemleri sağlayabilir.
Tıbbi Çeviriciler artık fazla yok internette sizin için birkaç site araştırdık ve eleme yöntemleriyle bir siteyi birinci siteyi elde ettik. Tıbbi Çeviri Merkezi adresine ulaştık bu sitede makale çeviri yapabilirsiniz.
Dünyanın her yerinde internet kullanan Türk kullanıcıların hepsi İngilizce yada başka bir dili bilmiyor. Bu yüzden bu siteyi kullanmanızda yarar olduğunu kullandıkça sizde farkına varacaksınız. En çok kullanılan çeviri sitelerinden bir tanesi olacak diyebiliriz. İstatistikleri de bakarsak bunuda anlayabiliriz.
Tıbbı çeviri yaptırmak isteyen okuyucularımızı sitenin iletişim adresleri ile yöneticilerle iletişime geçebilir ve işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Bu işlemler oldukça kolay ve basit, her temel bilgisayar bilgisi olan kişiler, bu işlemleri kolaylıkla yapabilir. İşlemleri kolaylıkla halletmek size zaman kazandıracaktır..
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla