Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2012, 01:19   #1
5fffff
Keyifli~Üye
 
5fffff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Şubat 2012
Mesajlar: 26
5fffff is on a distinguished road
Puanlar: 1.759, Seviye: 1
Puanlar: 1.759, Seviye: 1 Puanlar: 1.759, Seviye: 1 Puanlar: 1.759, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Brandanın Kullanışı

Branda çok kullanışlı bir ürün olup, aynı zamanda bir kurtarıcı üründür. Branda cafelerde, restaurantlarda, teraslarda, bahçe balkonlarında sıklıkla kullanılmaktadır. BrandaBranda | Branda Çeşitleri kumaşları yıkanabilir olması nedeni ile de oldukça avantajlıdır.
Dış etkenlerden kirlenen brandalar, gün geçtikçe rengini soldurur ve yeni halini kaybeder. Ancak yıkanan türden brandalar, hem kullanış açısından hem de sizin açınızdan, daha faydalı ve sağlıklıdır. Balkonlara ve teraslara çok yakışan brandaların çok çeşitli özellikleri mevcuttur. Çizgili desenli olanlar, çiçekli desenler, modern desenler, branda desenleri arasında yer alır.
BrandaBranda | Branda Çeşitleri rengini dilerseniz istediğiniz bir renkte dilerseniz de mekanınıza uygun bir renkle bütünleştirebilirsiniz. Branda çeşitleriBranda | Branda Çeşitleri sayısızdır. Çok çeşitli branda modelleri mevcuttur. Katlanabilir olanlar, sürgülü olablar, yıkanabilir olanlar, alüminyum veya ahşap olanlar gibi birçok model ve konsepte sahiptir.
5fffff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla