Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 00:32   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart İnternet Her Şeyin Kısa Yolu

Domain adı : 5N1K - Moda - Eleştiri - Msn Aç - Msn Kaydol - Fotoğraf - İnceleme

İçerik-Başlık : İnternet Her Şeyin Kısa Yolu


Tanıtım, Açıklama : İnternet kullanıcılarının sayısı her geçen gün artıyor. Bugün hemen herkes bilgisayar okuryazarlığına sahip. Bilgisayar kullanımı günümüzde en çok internet avantajlarından yararlanmak için önem kazanıyor. Her eve internet girmeye başlıyor ve internet artık msn sayesinde çok iyi bir iletişim aracı haline geliyor. msn açarak arkadaşlarımızla, uzaktaki yakınlarımızla keyifli sohbetler gerçekleştirebiliriz. Üstelik bunun için ayrı hiçbir ücret ödememize gerek kalmıyor. msn kaydol butonu ile msn hesabı oluşturmak için bilgilerimizi giriyor ve kısa bir işlemin ardından msn açıp sohbet etmeye başlayabiliyoruz.



Msn hesabını nasıl açmak, kayıt olmak konusunda tedirgin olan kişiler için birçok web siteden yardım alınabiliyor. Yapılması gereken işlemler sırayla anlatılıyor ve açık ayrıntılarla herkesin bu konuda yardım almasına olanak sağlanıyor. Herkes msn açarken kendi bileceği bir şifre belirliyor ve bu şifre sayesinde başka birinin msn hesabını kullanmasına engel olunabiliyor.

Şifre belirlemek oldukça önemlidir. Başka birinin sizin yerinize msn hesabınızı açarak kullanmaması için sadece sizin bilebileceğiniz bir şifre belirlemeniz gerekiyor. Msn şifresi kırma olayları söz konusu olabilir. Kolayca hiç tanımadığınız kişiler bile msn şifrenizi öğrenerek sizin yerinize giriş yapabiliyor. Bu durumlarla karşı karşıya kalma tehlikesi hisseden kişilerin msn şifre değiştirme aşamalarını uygulayarak başka bir şifre belirlemesi gerekir.

Msn şifre değiştirmek için parola sıfırlama adımlarını dikkatlice uygulamak ve yeni bir şifre belirlemek gerekiyor. Hotmail uzantılı msn adreslerinde nasıl şifre değiştirileceği konusunda web siteler iyi bir kaynak olabilir. Artık birçok bilgiye web siteleri sayesinde kolayca ulaşabiliyoruz. Yemek tariflerinden sosyal ağlar hakkında bilgiye, sanal marketlerden alışveriş yapmaya, moda ve saç modellerine kadar birçok unsur hakkında bir tıkla bilgi alıyoruz. Bu yılın kıyafet modasını öğrenirken hangi saç modellerinin de trend haline geldiğini öğreniriz. Moda dergilerinde bulabileceğimiz unsurların daha fazlasını http://www.5n1k.net adresini ziyaret ederek öğrenebiliyoruz.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla