Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 00:46   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Haber İstihbarat

Eskiden gazete takip etmek bir meziyet sayılırdı ancak şimdiki dönemlerde ise internetten takip etmek bir kültür seviyesi haline gelmiş bulunmakta. İnternet üzerinden, spor,son dakika,siyaset,politika
haberleri takip etmek mümkün.
Son dakika haberlerini veren siteler genelde geç kalabiliyor bazıları ancak sizin için bazı siteleri araştırdık derledik ve topladık. Bu sitelerden bir tanesi de haberistihbarat.com adresinde mevcut. Son dakika haberlerini gayet iyi ve hızlı şekilde yayınlayan bir site olmakla beraber yanında hızlı çalışan bir ekip kadrosu da mevcut.
En yeni ve sıcak haberleri burada ki haber kaynağından bulmak mümkün. Bu haber kaynağı aynı zamanda spor üzerine de haberler yayınlamakta ve buradan haber okuyucularına ulaşmakta. Bu haber okuyucularına sıcak haberler vermek buradaki kadronun görevi.
Bu kadro içerisinde yazarlar ve editörler olmak üzere 2 farklı grup var. Bu grupların size iletişimi harika denebilecek kadar iyi. Her hangi bir haberde hata gördüğünüzde iletişeme geçerek bu hatayı düzelttirebilirsiniz. Haber kaynakları ülkemizde çok fazla var ama kalitelisini bulmak sorun. Kalite arıyorsanız eğer, bu site tam size göre haberistihbarat.com adresine bekleriz? İyi haberler..
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla