Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 14:05   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart İslam dünyasının huzurlu müziği ilahiler

Domain adı : İlahiler - İlahi - Dinle - Bedava - Online - Sözleri

İçerik-Başlık : İslam dünyasının huzurlu müziği ilahiler


Tanıtım, Açıklama : ilahi dinlemeyi çok mu seviyorsunuz? Son derece önemli ve özel bir dinleti olan ilahi dinletisi, ruhun ve dinin adeta bir bütün olmasıdır. İlahiler ve ilahiciler arayışı içerisinde olan sizler, bu arayışınızı artık sonlandırıyorsunuz. Çünkü aradığınız adres biziz. Bizler sizlere sunduğumuz birbirinden değerli ve kıymetli bu dinletiler ile sizlerin kulaklarınızın pasını sileceğiz.



Ruhunuz ve kalbiniz İslam dünyasının bu kıymetli müziği ile adeta mest olacak. Sizleri Abdurrahman Önül dinlemeye çağırıyoruz, sizleri abdurrahman önül ilahileri ile keyifli bir dinletiye davet ediyoruz. abdurrahman önül gibi birçok iyi ilahiciyi bulabileceğiniz adresimizde sizler aradığınız ilahi tadına kavuşacaksınız. Bunun için yapmanız gereken tek şey adresimize uğramak.

Bize gel ve ilahi dinle bu ilahiler ile hem ruhun hem benliğin İslam dünyasının bu muhteşem müziği ile keyiflensin. İlahi dinlemek ve aradığınız ilahiciyi bulacağınız adresimiz http://www.ilahilerim.net sizleri bu adrese bekliyoruz. Sizleri bu adrese keyif dolu ilahiler ile ruhunuza dinginlik katmaya bekliyoruz. Çabuk olun ve hiçbir yerde bulamadığınız ilahileri bizimle tadın.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla