Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 16:30   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Plaster ambalaj

Firmamız, 30 yıllık sektördeki tecrübesiyle 1995 yılında Perviz VATANDOST tarafından PLASTER AMBALAJ San.Ltd:Şti. olarak kurulmuştur

İlk olarak Topkapı'daki fabrikamızda Plastik Çember ve Polyester Pet Çember imalatıyla başlayıp, bu arada yurt dışından yarı ve tam otomatik Çember Makinaları ithal ederek piyasada adını kalıcı olarak duyurmuştur. Ayrıca ithal edilen bu Çember Makinası'nın üzerlerine Kereste fabrikalarının isteği üzerine ihtiyaç duyulan Kereste Sıkma Aparatını ilk olarak Perviz Vatandost tarafından tasarlanıp imal edilmiştir.

Herşeyden önce karşısında; konusuna hakim, müşterinin isteklerini değerlendirip sizin ile alternatifler üretebilecek bir müşteri temsilcisi bulabilirsiniz. İhtiyacınız olan ambalaj malzemesi için, önce ürününüz hakkında bilgi alıp, ürününüzün özelliklerine uygun ağırlık, ebat, dayanıklılık ve en uygun fiyat kombinasyonu için bilgi alabilirsiniz. Ürününüzü koruyacağınız ambalaj aynı zamanda o ürünün ve tabiki firmanızın kartviziti olacaktır. Bu nedenle Paketlemesini doğru yapılması çok önemlidir. İşte o Zaman Plaster Ambalaj size bu konularda da alternatifler sunacaktır.

Firma ve ürününüzün MARKA olabilmesi için Ambalajın öneminin farkındayız. Ürettiğimiz ambalaj çemberlerinde ambalaj için albenisi yüksek, renk, kalite, sağlamlık, ambalaj malzemesinin kullanılması gerekmektedir. Üretilecek ambalaj malzemesi için, piyasa koşullarına göre çok uygun maliyetleri içeren bir fiyatlandırma politikası ile ödeme koşulları için alternatifler bulabilirsiniz.

Tüm bunlardan sonra, üretim aşaması sonucunda , çağdaş teknolojisine ve konusunda uzman personeline olan güveniyle kaliteli bir ambalaj malzemesine kavuşacağınızı garanti eden bir firma ile karşılaşacaksınız.

-Üretim sonrası hızlı teslimat anlayışıyla size zamanı iyi kullanmanız için, firmamızca her türlü çabanın gösterildiğini göreceksiniz. Üretim sonrası kalite kontrolü sonunda, onaylanan örneğe uygun olmayan veya bozuk, fire vb nedenlere dayalı ürünler ayıklanmaktadır. Ancak tüm bu kontrollere rağmen gözden kaçan ürünlerin iadesi konusunda firmamız sözleşmemiz kapsamında gereken her türlü kolaylığı sağlamaktadır.

Üretim ve kullanım aşamasında firmamız ile sürekli görüşme imkanı bulabilecek her türlü ambalaj malzemesi hakkında bilgi alabileceksiniz.[/quote]
Alıntı:
Kuşkusuz ambalaj ürünleri türev, fonksiyon ve çeşitlilik açısından çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Tüm bu ürünlerin tek bir firmada üretimi söz konusu değildir. Ancak firmamız ile telefon kanalıyla irtibata geçen müşterilerimiz: hangi ürünü, hangi firmada, ne şekilde, ürettirebilecekleri, söz konusu firmayla nasıl iletişime geçebileceklerine ilişkin bilgileri alabilecek bir danışmanla görüşme imkanı bulabilirler.

Plaster Ambalaj olarak: müşteri ilişkilerinde sürekliliği, güler yüzlü hizmeti, kaliteli üretimi, doğru reklam anlayışını, ticari ahlaklılığı ve dostluğu temel ilkelerimiz olarak belirledik ve bu güne kadar bu konularda asla taviz vermedik, bundan sonrada vermemeye kararlıyız.

Evet ... Plaster Ambalajın müşterilerinden biri iseniz, ambalaj konusunda kaygı duymanıza gerek kalmamış demektir, artık koltuğunuza yaslanıp kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Sadece sizin hayal gücünüzle sınırlıyız. Tüm müşterilerimize bol kazançlı ve huzurlu bir ticari yaşam dileriz....!
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla