Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 16:32   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart İlginç Bilgiler

ilginç ve fantastik bilgiler her zaman insanlarin ilgisini çeker. Insanoglu dogustan sahip oldugu beyin algisi sayesinde her zaman ögrendiklerini ve gördüklerini sorgulamaya baslar. Günlük hayatimizda birçok pratik bilgi kullanmaktayiz fakat çogu zaman bu pratik bilgilerin formüllerinden ya da olaylarin nasil gelistiginden bihaberiz. Sadece bu bilgiler aklimiza takildiginda zihnimizi kurcalamaya baslar ve nasil oluyor diye düsünürüz.

Internet ilginç bilgiler konusunda akil kurcalayan sorulara cevap bulmak için önemli bir kaynak oldu.

Internette ilginç yazilar barindiran ve ilginç bilgilerin nasil oldugunu açiklayan birçok site mevcut. Fakat her site içerisinden çok fazla ilginç bilgi barindirmiyor. Ya da yazdiklari bilgilerin her hangi bilimsel bir karsiligi yok ve yalan yanlis yazilar.

BilenYok.Com - İlginç Bilgiler Ansiklopedisi ! olarak artik zihninizin kösesinden kalmis her türlü ilginç bilgiye, akliniza takilan günü birlik sorulara, basit gibi görülen ama cevabini bir türlü bulamadiginiz pratik bilgilere cevap bulabileceksiniz.

Sitemiz insanlarin gün içinde kullandigi birçok yapimin nasil oldugunu ve nasil gerçeklestigini anlatan kisa pratik bilgiler verdigi gibi ayni zamanda ziyaretçilerimizin genel kültürlerini güçlendirmek için faydali bilgiler ile süslenmistir.

Sitemizde ilginç bilgiler okuyarak bos bilgiler degil, gerçekten fark yaratacak ve zihninizi gelistirecek yeni bilgiler ögrenebilirsiniz. Bos ve gereksiz bilgi ile ilginç bilgi arasinda fark vardir. Mesela nanenin neden ferahlik verdigi ya da teflonun yapilirken neden tavaya yapismadigi pratik ve ilginç bir bilgidir.

Siz de akliniza takilan tüm gündelik bilgilere bir cevap bulmak ve gün içinde sik sik kullandigimiz ama aslini bilmedigimiz pratik bilgileri ögrenerek hem eglenceli vakit geçirmek hem de genel kültürünüzü gelistirmek istiyorsaniz sitemizi ziyaret etmelisiniz.

Her gün güncellenen ve eklenen yeni bilgiler ile zihninizi ve ufkunuzu genisletecegimizden emin olun.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla