Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 16:47   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Numaradan İsim Bulma

Bazen insanlar onları rahatsız eden kişilerden kurtulmak için bu arayan kişinin kim olduğunu merak ederler ve de bu kişileri araştırmak isterler. Bu sebeple de bizim ulaşmak istediğimiz ancak ulaşamadığımız insanlara ulaşmamızı sağlayan siteler var. Ya da mesela arayabileceğimiz bazı destek hatları var numaradan isim bulma . Biz bunları kullanarak dilediğimiz kişilere ulaşabiliriz. Bu da bizler için gerçekten de hayatımızı çok fazla kolaylaştırabilen bir durumdur.

Bu durumda da her zaman bizler dilediğimiz kişilere ulaşabiliriz ve de diyelim ki belki de bizi rahatsız eden birileri vardır. Onlara bile ulaşabiliriz. Ve bu da gerçekten de çok önemlidir ve de herkes için aslında çok da iç ferahlatan bir iştir. Çünkü yoksa nasıl ulaşabilirsiniz ki sizi arayan ya da rahatsız eden kişiye? Bu kişinin kim olduğunu bulabilmek adına ?bilinmeyen numaralar? servislerini kullanıyorum ve de ben buralardan herkesi bulabiliyorum.

Eğer sizi de rahatsız eden birileri var ise ya da mesela birilerinin numaralarına ulaşmak istiyor iseniz mesela ?118 70 bilinmeyen numaralar? ya da ? bilinmeyen numaralar? servisleri gibi daha bir çok yeri arayabilirsiniz.isimden numara sorgulama

Ya da mesela diyelim ki telefon numarası alacak iseniz de onu sorgulayabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış bir şey. Buna siz karar vereceksiniz ve de dilediğiniz bilgilere ulaşabileceksiniz. Bu da herkes için gerçekten de çok güzel bir sistem olmuş durumda. ben çok beğendim. İstediğimiz kişiye ulaşabilecek olmamız gerçekten de çok iyi olacak.
site: kimlik no öğrenme, cep numarası kime ait olduğunu öğrenme, telefon numarası öğrenme, numara kıme aıt, numaranın kime ait olduğunu öğrenmek, telefon numarası kime ait, telefon numarası bulma,, telefon numara kime ait, cep telefon numa
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla