Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 16:52   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Ukash Kartlarin Gelisme Süreci

Ukash kart kullanim özgürlügü açisindan hizla büyüyen bir araç halini almayi basarmistir. Bu nedenle bu kartlara olan talep gün geçtikçe artmis ve hala artmaya devam etmektedir. Ilerleyen zaman ile birlikte artan ukash satis ortani insanlarin çesitli sorularla bu karti sorgulamalarina neden olmustur. Ukash kart ile ilgili birçok sorulan sorudan önce bu kartin ?ukash kart nasil alinir? sorusunun sorulmasi son derece mantiklidir çünkü hizla yayginlasan bir sistemin içine dâhil olmak ve bu sistemin avantajlarindan faydalanabilmek için öncelikle ne sekilde temin edilebilecegi bilinmelidir.

ukash satin alma islemi farkli yollarla farkli sekillerde yapilabilmektedir. Yani gelisimi ile birlikte genis kullanim alanlari kadar, genis seçenekli satin alma özelligi sayesinde sürekli artan bir talep miktari gözlemlenmektedir. Satisi yasal olarak birçok ülkede yapilan bu kartlar, basli basina bir sektör olusturmustur.

En çok kullanilan bu 3 ödeme seçeneginden hangisini kullanirsaniz kullanin temelde ayni islemleri yapacak ve ukash kartinizi ayni sürede satin almis olacaksiniz. Kisaca ukash kartin nasil satin alindigi konusuna deginirsek; Öncelikle internet üzerinden aramanizi yapmali ve güvenilirlik konusunda emin oldugunuz bir web sitesini ziyaret etmelisiniz. Bu web sitesinde ihtiyaciniza uygun ukash kart miktarini seçtikten sonra ?hesaplarimiz? sayfasini açmaniz gerekmektedir. Burada size uygun olan banka üzerinden belirtilen firma hesabina gerekli ücreti eksiksiz yatirmak durumundasiniz. Ücret yatirma islemi tamamlandiktan sonra dekont bilgileri ve kopyasi yani sira, telefon numarasi, e-mail adresi, adres bilgileri firmanin yine web sitesinde yer alan e-posta adresine gönderilmelidir. Bu islemden sonra onaylanan ücret karsiligi verdiginiz bilgilerden sizin bildirdiginiz herhangi biri üzerinden ukash kart bilgileriniz tarafiniza iletilir.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla