Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 18:06   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Televizyonda Yayın Akışı

Domain adı : Yayın Akışı - Televizyon Programları - Tvde Bugün Ne Var - İzle

İçerik-Başlık : Televizyonda Yayın Akışı


Tanıtım, Açıklama : Televizyon, toplumumuzda önemli bir yer edinen ve ev eşyaları içersinde farklı konumu olan bir araçtır. Ülkemizde hemen her evde mutlaka televizyon vardır. Çünkü insanlar, evde oldukları süre içerisinde genellikle televizyon izlerler. Televizyonun ülkemizde bu kadar yaygın hale gelmesi, televizyon kanallarının artmasına ve gelişmesine de sebep olmuştur. Tek kanallı günlerle şimdiki televizyon dünyasını kıyasladığımızda ortaya gerçekten çok büyük bir fark çıkıyor.



Televizyondaki yayın akışı, genellikle insanların televizyona ayırdığı vakte göre ayarlanıyor. Sabahları televizyonu açtığınızda karşınıza gündüz haberleri ve çizgi filmler çıkmakta. Daha sonra genel olarak kadın programları veya eğlenceli programlar geliyor. Günün ilerleyen saatlerinde ara haberleri, eğitici programlar, eğlendirici şovlar, haberler ve nihayetinde diziler ve filmler gelmekte.

yayın akışı, elbette belli günlerde farklı konumlamalara maruz kalabiliyor. Özellikle hafta sonu ve hafta içi arasında bir fark olduğunu söylememiz mümkün. Televizyon programlarıyla ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız sizi, http://www.tvyayinakisi.com adresine davet ediyoruz. Burada programlarla ilgili aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Hangi kanalda ne izleyebilirsiniz, merak ediyorsanız bu sayfa size oldukça yardımcı olacaktır.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla