Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 21:00   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Winamp ile Müzik Keyfi

Domain adı : Türkçe Winamp Son Sürüm İndir Yükle İndir Download

İçerik-Başlık : Winamp ile Müzik Keyfi


Tanıtım, Açıklama : Bilgisayardan müzik dinleme ve video izleme imkânı sunan winamp, bu alanda uzun yıllardır var olan ve bu nedenle bilgisayar kullanıcıları tarafından hala yaygın olarak tercih edilen bir programdır. winamp son sürüm ile birçok yeni özelliğe sahip, modern teknolojileri ve internet gelişimlerini destekleyen bir görünüme kavuşmuştur. Winamp indir arama motoru sorgularındaki artan eğilim de, bilgisayar kullanıcılarının kaliteli kullanımdan vazgeçmediğini göstermektedir.



winamp indir aramalarındaki bu artış, programın uzun yıllardır var olmasına rağmen sürekli kendini yenilemesine ve büyük oranda kullanıcı dostu ara yüzüne sahip olmasından kaynaklanır. Yeni teknolojilerin gelişmesi ile kaliteli görüntü formatlarının da yaygın kullanılması, winamp son sürüm üretiminde de gözden kaçmamış HD videolarınızı rahat ve sorunsuz bir şekilde izleyebileceğiniz winamp son sürüm, bilgisayarda kurulu tüm Codec uygulamaları ile de tam uyumlu bir biçimde çalışmaktadır.

Tüm bu nedenlerden dolayı hala çok fazla kullanılan winamp, teknolojiyi takip eden ve sürekli yenilenen yapısıyla daha da uzun süre öncelikli tercih olacakmış gibi görünmektedir. Winamp sahibi olarak kaliteli müzik ve video keyfi yaşamak için http://www.winampindir.gen.tr adresimizdeki winamp indir bölümüne girmeniz yeterlidir.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla