Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2012, 21:33   #1
reael
Keyifli~Üye
 
reael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Kasım 2011
Mesajlar: 627
reael is on a distinguished road
Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1 Puanlar: 7.525, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Anne adayları artık yalnız değil

Domain adı : Hafta Hafta Hamilelik, Hamilelik Belirtileri, Hamilelik Dönemi ve Normal, Sezeryan Doğum Videoları.

İçerik-Başlık : Anne adayları artık yalnız değil


Tanıtım, Açıklama : Evet, anne adayları, sizleri adresimize davet etmeden önce bilmeniz gerekiyor ki, en doğru adreste olacaksınız. Bebeğiniz ve sizin için gerekli olan tüm öneriler bu adreste sizlerle buluşacak. Sizler hamilelik dönemi ile alakalı olarak merak ettiğiniz tüm soru ve sorunların cevabını bu adresten alacaksınız. Hamilelik döneminde karılaşacağınız tüm problemlerin cevabını da bu adresten alacaksınız.



Bu problemler kimi zaman hamilelikte kabızlık, anne adayının gebelik dönemi içinde yaşadığı bulantılar. Tüm bunlar ve genel sağlık sorunları hakkında ki her şey anne adayları için hamilelik döneminde en çok merak ettikleri sorular ve sorunlar bu adreste. Anne adayları sizleri bu adreste merak ettiğiniz ve hamileliğinizi rahat geçirmenizi sağlayacak tüm öneriler sizi bekliyor.

Adresimize gelin ve hamilelik döneminde en yakın dostunuz ve destekçiniz olalım. Hamilelik dönemi bir anne adayının kendi kendine ve etrafına en çok soru yönelttiği dönemlerdir. Bu yüzden hamilelik döneminde anne adayları kendilerine bir destek ararlar işte o destek biziz. Adresimiz http://www.hamilelikvedogum.info sizleri adresimize bekliyoruz acele edin.
reael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla