Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:45   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Uzmanlardan Güzellik Önerileri

uzmanların makyaj önerileri - saç bakımı - cilt bakımıKuruyan dudaklar için bal ve şeker karışımı, çatlayan ellere limon, ölü derilere Türk kahvesi… Profesyoneller, evinizde kendi kendinize yapabileceğiniz bakımları InStyle dergisine anlattı

1- KAPALI KAPILARI AÇIN

“Ojenizin kapağını açamıyor musunuz? Kapağın etrafına lastik dolayın ve tekrar deneyin.” -Julie Kandalec, manikürist.


2- OJENİZİ HIZLI KURUTUN

“Dudaklarınıza nane yağı sürün. Nane küçük bir alerjik reaksiyona yol açarak dudaklarınızın şişmesine neden olur.” -David Bank, dermatolog. “Ojeyi sürdükten sonra tırnaklarınızı çok soğuk suda tutun. Soğukluk ojenin daha çabuk kurumasını sağlar.” -Bethany Newell, manikürist.


3- BURNU RÖTUŞ YAPIN

“Işıltılı bir kremle burnunuzun tam üzerine dikey bir çizgi çekin. Bu tür ürünler aydınlatıcı ışığı yansıtır ve burnunuzun daha düz görünmesini sağlar.” – Tasha Reiko Brown- Jovel, makyaj artisti.


4- KURU ELLERİ NEMLENDİRİN

“Bir limonun yarısını elinizin arkasında ovun. Limon, yüksek oranda sitrik asit ve C vitamini içerir, ki bu da doku üretimini harekete geçirir. Birkaç saniye yanma hissi olabilir ama buna değer.” -Macrene Alexiade-Armenakas, dermatolog.


5- KARIŞIK DALGALAR YARATIN

“En doğal görünümü elde etmek için saçınıza şekil verirken hem ince hem de kalın maşa kullanın. Bu, farklı kalınlıkta ve doğal dalgalar elde etmenizi sağlar.” -David Babaii, saç stilisti.


6- CİLDİNİZİ ARINDIRIN

“Cildinizdeki ölü derilerden kurtulmak için, Türk kahvesinin telvesi ile Bepanten’i karıştırarak yüzünüze uygulayın.” -Jeff, makyaj artisti.


7- KAŞLARINIZI BELİRGİNLEŞTİRİN

“Kullandığınız kapatıcıyı kaşlarınızın üstüne de sürüp, yukarı doğru dağıtın. Kaşlarınızın şeklinin belirginleştiğini göreceksiniz.” -Suna Tensi, makyaj artisti.


8- SİZE EN UYGUN ALLIK RENGİNİ BULUN

“Elinizi yumruk yaptığınızda kemiklerinizin aldığı pembemsi renk, size en çok yakışacak olan allık rengidir.” -Dustin Lujan, makyaj artisti.


9- HASSASİYETİ GİDERİN

“Batıklarınızla uğraştınız ve canınız acıyor. İki Aspirin’i ezin ve birkaç damla suyla karıştırarak macun haline getirin. Hassas noktaya sürün.” Peter Kopelson, dermatolog.


10- MASKARALARINIZDAN SONUNA KADAR FAYDALANIN

“Maskaranız kuruduysa, bir bardak kaynar suda maskarayı bekletin ya da fırçanın ucuna biraz krem alarak birkaç defa maskaranın içine sokup çıkarın. Kuruma azalacak ve en azından o anlık işinizi görecektir.” -Suna Tensi, makyaj artisti.


11- PARLAMAYI KONTROL ALTINA ALIN

Çay, doğal bir matlaştırıcıdır. Cildinizdeki yağı azaltmak için yüzünüzü siyah çayla yıkayın ama durulamayın.” -Peter Kopelson, dermatolog.


12- DUDAK BAKIMINI UNUTMAYIN

Diş fırçanızla dudaklarınızı fırçalayın. Dudaklar hem doğal bir renk alır, hem hacim kazanır, hem de ölü derilerden arınır.” -Demet Altan, makyaj artisti.


13- DUDAKLARINIZI YUMUŞATIN

“Kurumuş ve çatlamış dudakları yumuşatmak için, bir çay kaşığı bal ile bir çay kaşığı şekeri karıştırarak dudaklarınızı ovun. Bir süre sonra dudaklarınız yumuşacık olacak.” Jeff, makyaj artisti.


14- DUDAKLARINIZI BÜYÜTÜN

“Dudaklarınıza nane yağı sürün. Nane küçük bir alerjik reaksiyona yol açarak dudaklarınızın şişmesine neden olur.” -David Bank, dermatolog.


alıntı

Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla