Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2012, 13:46   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Göz Güzelliği

gözlerin bakımı - göz kapaklarında şişlik - göz şişlikleri nasıl giderilirGöz, en hassas organımızdır. Yorgunluk ilk olarak gözlerden okunur. Yaşlılık, ilk gözlerde başlar. Bakışlar yorgun olduğu zaman, en güzel yüz bile bütün çekiciliğini kaybeder. Gözde kızarıklıklar, göz kapaklarının şişmesi, göz altı torbaları inşana vaktinden önce yaşlı bir görünüm kazandırır.


Bunları önlemek ve gözün parlaklığını muhafaza etmek için özel olarak hazırlanmış losyonlarla, ya da çayla kompres yapılmalıdır. Bu, gözleri hem dinlendirecek, hem de yorgunluk, makyaj, toz.vb sebeplerden meydana gelen şişme, kızarıklık vb.yi geçirecektir.


Devamlı göz makyajı yapan genç, yaşlı her kadın bu kompresi uygulamalıdır. Zira makyaj malzemeleri zamanla göz kenarlarım tahriş ederek yanma ve kaşınmaya sebep olabilir.


Bilindiği gibi, gözlerin çevresindeki cild çok ince ve hassastır. Bu yüzden çok iyi beslenmesi gerekir. Bunun için de, sürekli bir biçimde yağlı, besleyici ve nemlendirici özellikleri olan özel göz kremleri kullanılmalıdır .


Bu kremler cildin derinliklerine nüfuz ederek vaktinden önce kırışmasını önleyecektir. İnce ve kuru cildlerde bu bakım ilk gençlik yıllarından itibaren uygulanmalıdır.



alıntı

Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla